1/8 anonim válasza:
Nem vagyok piercing ellenes!Nekem is volt az orromba, de a snakebite számomra visszataszító!Nem tudom a magyarázatát, de engem undorít!Pedig tényleg nyitott gondolkodású vagyok, de ezt valahogy nem veszi ba a gyomrom!A nyelvben lévő, vagy a test többi részén lévő nem zaklat, de ettől kiráz a hideg!Nekem valamiért olyan ördögi filingje van!
2/8 anonim válasza:
undorító nem rakatnék semmi pénzért!
3/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, csak azért nem ilyet csináltattam mert mostanság minden emo majomnak ilyen van.
4/8 anonim válasza:
ezt a kifejezést még nemhallottam. lányoknak undorító, ha fiú vagy akkor nemtudom:D ha emos vagy akkor fel sem tűnik. most így jobban belegondolva, nemtudom nekem miért van pirszingem..2is..csak nem 'snakebite'.
5/8 anonim válasza:
Szerintem legalább az egyik legyen patkó, és akkor rohadt jól néz ki. *.*
6/8 anonim válasza:
Nekem már 1.5 éve van :D És lány vagyok. És minden csak nem emós XD
7/8 anonim válasza:
nekem is van szerintem ez a legjobb pc. és lány vagyok.
8/8 anonim válasza:
kicsit késői válasz de nekem is van (kis golyó) és lány vagyok, ez egyáltalán nem emo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!