Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ma ez tortent a Rossmannban....

Ma ez tortent a Rossmannban. Mi lehet belole?

Figyelt kérdés
Bementem a Rossmannba, es kiprobaltam egy korrektrort. A biztonsagi or odajott, es azt mondta, hogy ez nem teszter, es szol a kamerasnak hogy jegyezze fel. Ebbol mi lehet?
2017. ápr. 27. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Ne viccelj, semmi! Ha ott, akkor nem fizettették ki veled, akkor utólag már semmit nem tudnak csinálni, kirakják teszternek. Hidd el, mások is nyitogatnak így ki rúzsokat, körömlakkokat kipróbálásra.
2017. ápr. 27. 14:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat ott nem kerdeztek meg a nevemet se meg semmi, de nagyon megijedtem! Nem is vettem eszre, hogy az nem teszter.. legkozelebb tuti hogy 2x is megnezem. De akkor biztos nem lesz baj, ugye? 16 eves vagyok csak es felek mit fognak szolni a szuleim
2017. ápr. 27. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rongálásnak számít, de ha szerintem utólag nem fognak csinálni semmit. De kérlek lányok, jegyezzétek már meg, hogy amiből nincs teszter azt nem nyitjuk ki és próbáljuk ki önkényesen. Már belefutottam párszor ilyenbe, hogy olyan terméket vettem meg, amit más már kipróbált előttem. Ha nincs teszter, keress utána a neten a véleményeknek, képeket nézz róla vagy menj el egy másik drogériába. Légyszi.
2017. ápr. 27. 14:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze, megertem 100%-ig, az biztos, hogy legkozelebb tenyleg nagyon megnezem. De annyira megijesztett az or, hogy majdnem elsirtam magam, pedig tenyleg nem volt rossz a szandekom.
2017. ápr. 27. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez a bolt hibája.Én képtelen vagyok megvenni egy korrektort úgy hogy csak ránézésre kitalálom melyik a jó.És egy drágább korrektort meg igenis szeretnék kipróbálni hogy melyik is az igazán jó.Vagy mondjuk egy szempillaspirált.Legutóbb is teszter hiányában csak úgy megvettem a maybelline spider effect szempillaspirált és dobhatom is a kukába mert katasztrófa.Ilyenkor azt kéne csinálni hogyha nincs kibontva akkor ki bontok egyet és utána meg kirakják azt teszternek.Nem értem egy drogériában hogy nincs ennyi eszük
2017. ápr. 27. 17:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, essence termékeknél pl. nincs teszter. Ennél a terméknél mondjuk pont volt, csak véletlen vettem el olyat, ami nem volt az, beismerem, hogy ez az én hibám.
2017. ápr. 27. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

szempillaspirálból teszter? az nem valami higiénikus...

korrektorból, alapozóból és hasonlókból szerintem is nagyon bosszató, ha nincs teszter.

nem lesz ebből semmi szerintem kérdező.

2017. ápr. 28. 10:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. ápr. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!