Atól függ hány éves vagy, mert ez a test 30-as nőknek elmegy, de gondolom nem 30-as vagy, hanem jóval fiatalabb, ha nem figyelsz oda, akkor bizony jól elhízhatsz pár év múlva, mert azért úszógumi van. Sokan csak a nagy ciciket látták ezek szerint a képen a többit nem. Szóval, én azt mondom, ha a fiatalabb kategória vagy, akkor állj neki diétázni vagy edzeni, mert ez a test egyikről sem árulkodik! Lehet leszavazni, de ti csak a ciciket láttátok előttem hozzászólok.. 37F
2017. ápr. 23. 18:04
12/37 anonim válasza:
Fogyni nem, de edzeni edzhetsz.
2017. ápr. 23. 18:05
13/37 anonim válasza:
Jómagam nem vagyok srác, de egyikük nemrég azt mondta nekem, hogy nem a tökéletes testben rejlik a valódi vonzerő, hanem abban, ha látszik a nőn, hogy ki van magával békülve, és csábít a magabiztos, hódító viselkedésével. Nem tudom, ki mennyire ért egyet ezzel, én mindenesetre látom a valóságalapját.
Egyébként szerintem sem kell változtatnod magadon.
2017. ápr. 23. 18:17
14/37 anonim válasza:
14#
Én nem írtam, hogy szégyelld! De senki nem kíváncsi arra, hogy áll a farkad. Kész ennyi. Nyugodtan megkímélhetnél minket ettől a felesleges információtól. Én sem osztom meg, hogy mikor vagyok felizgulva.
2017. ápr. 23. 18:28
15/37 anonim válasza:
Az hogy téged nem érdekel, az nem azt jelenti hogy mást nő is így van ezzel:)
2017. ápr. 23. 18:32
16/37 anonim válasza:
Szerintem sokakat nem érdekel. ;)
Különben sem dicsekednék a csemegeuborkáddal.
2017. ápr. 23. 18:34
17/37 anonim válasza:
Hiába van akkora ha nem tudod használni.
Ha annyira kelendő lenne a farkad akkor nem itt írogatnád, hogy mekkora kanos állat vagy és mennyire felizgultál egy képtől.
2017. ápr. 23. 18:56
18/37 anonim válasza:
Milyen jó hogy te monitoron keresztül ezt is megállapítottad. Az ég mentsen meg a tőle hogy ilyen kákán is Csomót kereső nősténnyel sodorjon össze az élet. Szerintem inkabb jól kefeltesd meg magad, mert frusztráltak tűnsz, de valószínű ilyen okos fejjel a férfiak is menekülnek mellőled....
2017. ápr. 23. 19:15
19/37 anonim válasza:
Nem kell fogyni,de kicsit formasithatnal :)
jol allna kicsi derekvonal,es feszesebb has.
a cicik jooook
2017. ápr. 23. 19:49
20/37 anonim válasza:
18#
Nincs olyan "nőstény", aki veled összeállna. :D Ahhoz férfinak kellene lenni, nem pedig Gyk-n farokverő nyominak. :*
Én nem vagyok frusztrált,édes szívem. Csak nem tudtam már szó nélkül hagyni, amit itt művelsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!