Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik fotózásra lenne érdemes...

Melyik fotózásra lenne érdemesebb elmenni?

Figyelt kérdés

Ez nem tipikus modellkedés lenne, mert majd a szülinapomon szeretnék elmenni egy kutya-gazdi fotózásra a kutyámmal.

Elsőnek a vizslafotózást néztem ki, ott az egy órás csomag 30.000 ft és tudom, hogy megéri ezt az összeget kifizetni rá. Viszont egyik barátnőm meg mondta, hogy menjek ilyen kuponos fotózásra. Ami lehet hogy ennek harmada, de van bennem egy kis félelem ezektől a kuponos megoldásoktól, hogy esetleg félvállról veszi a fotós a munkáját és nem készülnek olyan szép képek, mintha a teljes összeget fizetném ki.

2017. ápr. 23. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Én inkább a drágábbat választanám,mert a kiponosnál benne van a pakliban,hogy nem olyanok lesznek a képek mint amit te szeretnél.Az egyik ismerosomek most voltak fotozason,es ok is ilyen kuponos változatot választottak.Aztan nagyon pórul jártak,mert kb az 50kepbol lett 5hasznalhato.
2017. ápr. 23. 15:01
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Én őt ajánlanám neked,Karácsonykor voltam nála fotózáson.Szuper képek készültek és nagyon kedves a fotós.Kutya-gazdi és portré fotókat is készített.

Facebookon találtam: ZséeL Photography

[link]

A honlapja: www.zseelphotography.com

2017. ápr. 23. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!