Én úgy tudtam hogy a szépségkirálynők nem kaksiznak, viszont tegnap azt mondta az egyik haverom hogy ők is szoktak kaksizni sőt még fingani is! Ez igaz? Egy egész világ dőlne bennem össze ha ez igaz lenne.
nem e.....elmenne hozzád telesz@rnák úgy a klotyót hogy csak pislognál:)
De bizony hogy fosnak is.Szerinted a sok hashajtót minek szedik??:D
Jééézusom :D xD Hát ez kva nagy :D Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted?
Mindenki, azaz MINDENKI beleértve a legszebb csajt is szarik, pisál és fos. Ez van. Ez a természet rendje, ami mindenkire vonatkozik.
Amit megeszel az a szervezetedben lebomlik, azaz a hasznos anyagok raktározódnak a salakanyagok nagy része pedig a végbélen keresztül távozik, nem semmisül meg csak úgy magától, ezért kell szarni. Sajnálom, hogy így kellett megtudnod :D
Nem. A szépségkirálynők már nem is emberek!
Viccet félretéve: Amúgy meg igen, ők is elvégzik a "dolgukat". kicsit nagyon egybeértve. Mivel ők is esznek, csakúgy mint te, ők is ürítenek. És többször van hasmenésük, mint azt te gondolnád (hashajtó miatt). Ők is ugyanolyan emberek, mint te, csak kívűlről nem látszik.
Hát ez nagyon szomorú :( Sírhatnékom van...
De ugye azért a mikulás még létezik?
woooowww akkor a szépségkirálynők nem is szarnak hanem tojást tojnak!! Yeee ez már mindjárt gusztusosabban hangzik!
A Mikit viszont nem sajnálom hogy nem létezik amúgy sem kedvelem mert a múltkor találkoztam vele és nem volt jófej,meg amúgyis túl piros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!