Szerintetek is nagyon szép Mackenzie Foy? Színésznőnek mi a véleményetek róla?
Szép csaj szerintem.
A színészi tehetségéhez nem tudok mit hozzáfűzni. Az eddigi filmeiben mindig kislányszerepeket alakított, amihez valljuk be, nem kell óriási színészi tehetség, csak legyen cuki és ne tekintse ellenségének a kamerát.
Szerintem túl van sztárolva, eléggé átlagos a kis csaj. A Hajnalhasadásos szerepéhez, ami jóindulattal 5 mondat lett, nem kellett nagy tehetség és a hozzáértők szerint se remekelt túl jól, különben nem lett volna az első elismerése egy Arany Málna... Tehetsége nincsen, csak cuki pofija, amivel a filmiparban nem lehet nagyot robbantani, bár kíváncsi vagyok, mit fog alkotni a diótörőben.
A szépsége tekintetében nem azt mondom, hogy nem aranyos és bájos, de olyan üres az arca. A szemébe nézel és látod, a fejében nincs túl sok minden... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!