Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan készítik a parfüm...

Hogyan készítik a parfüm utánzatokat?

Figyelt kérdés
Rendeltem a notinorol parfüm mintát paco rabanne Invictus-t, de volt nekem utánzatban is Victorius J FENZI től,van még nekem egy olyan is hogy ZEUS, az a kérdésem hogy lehet az hogy a csuklómra fújtam a mintából a másik csuklómra pedig utánzatot, de hogy lehet az hogy az utánzat továb tart mint az eredeti?? A ZEUS -ról anyit hogy nagyon hasonló az illata az invictus hoz .
2017. ápr. 18. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
FM csopitól volt pár cuccom , azok is intenzívebbek voltak mint a valódiak . Állítólag megveszik az eredetihez leginkább hasonlító receptet amit kikevernek és legyártanak a szakik olcsóbban más néven . A gagyi kategória full alkohol adalék színanyag és az emberen is szaga van nem illata .
2017. ápr. 18. 14:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem néha nem is az illatot veszik meg , hanem a márkát.
2017. ápr. 18. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Különböző eljárások vannak, pl van olyan műszer, ami nagyrészt meg tudja mondani az összetevőket, ez alapján már tudnak készíteni valami hasonlót, persze ha van benne drágább összetevő azt mással helyettesítik, illetve az ő döntésük hogy mennyire mennek bele a részletekbe. A receptet 100% hogy nem adják ki.

Vannak rettenetes utánzatok, és vannak egész jók is, nyilván az illat összetettségétől is függ, hogy mennyire könnyű vagy nehéz másolni.

2017. ápr. 18. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:

A jfenzi nagyon durva nekem most a la vie belle utánzata van tőlük tudtam én hogy iszonyat tartós de volt egy olyan kabátom amit legutóbb kb 2 hónapja használtam amikor még hideg volt most ujra elővettem és lehetett rajta érezni a parfümöt.

Valószínű a márkát kell itt is megfizetni mint a ruháknál is.

2017. ápr. 18. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!