Mitől szép egy férfi?
Figyelt kérdés
hello érdekelne lányok fiuk mindenki, szerintetek mitől szép egy férfi? test, arc ? mi számít jobban?2017. ápr. 14. 13:02
1/5 anonim válasza:
Egy férfi ne legyen szép. Egy férfi legyen helyes, jóképű. Szögletes állkapocs, enyhe borosta (férfias), izomzat, de azért nem kockahas, némi mellszőrzet, de csak némi. Szerintem.
2/5 anonim válasza:
Az 1-es valószínű egy elmaradott vidéki felfogás.
A férfi attól szép, hogy okos. A mélység széppé tesz egy férfit, és jól áll rajta bármilyen női cucc is, sőt a modern sexy férfi csak női dolgokba öltözködik leginkább. És nem érdekli őt az emberek véleménye soha.
3/5 anonim válasza:
ha csak külsőre megyünk:
4/5 A kérdező kommentje:
kettes én is így gondolom, igazad van. de azért köszönöm mindenkinek
2017. ápr. 15. 12:34
5/5 Metionin válasza:
Nekem tetszik a szép arcél, a nagy szempilla, a kifejező, értelmes szemek és a szép haj. Ezenkívül a kezeiket nézem meg, fétisem a keskeny, ápolt kéz hosszú ujjakkal :3.
Igazából elsőre a kéz és a hang ami nálam számít, még az arcát is csak ezután nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!