Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit kéne csinálni,...

Ilyenkor mit kéne csinálni, hogy ne bántsam meg őket?

Figyelt kérdés
Nos ugye most volt a születésnapom nemrég és a barátnőimtől kaptam két pulcsit. Annyit kell rólam tudni hogy nem vagyok az a cérna vékony lány így nem biztos hogy minden ruha jó rám mint ahogy ez se. A barátnőim egy mérettel kissebb pulóvert vettek nekem mint amekkora kéne. Azt mindták mikir kibintottam hogy ez jó nagy pukcsi amilyet szeretek (mert szereten a nagy kenyelmes pulcsikat) és hogy direkt nem vettek nekem feszengőset. Valahogy olyan kínosnak érezném elmondani nekik hogy kicsi rám az a pulcsi amit ők nagynak gondoltak. Tehát ilyenkor mit lehet tenni? Oár nao múlva találkozok velük es azt mindták higy menjek az új pulcsiban.:(

2017. ápr. 11. 23:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírás miatt csak siettem:(
2017. ápr. 11. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi ezzel a gond. H valaki ruhát ajándékoz, ez mindig benne van a pakliban, épp ezért el is szokták tenni a blokkot, hogy szükség esetén nagyobbra/kisebbre lehessen cserélni.

Én a helyedben elhívnám őket magammal, hogy vásároljuk le a pulcsik árát együtt, és fagyizzunk utána egyet, és az egészből kikerekedne egy jó kis csajos program, a végére már nem is emlékezne senki a pulcsikra!

2017. ápr. 11. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenkeppmondd el. Ha megtartod es nem szolsz, hogy kicsi, gyakirlatilag kidobtak a penzuket az ablakon. Arrol nem is beszelve, hogy folyamatosan hazudhadsz nekik, ha kerdezgetik kenyelmes-e, hordtad-e mar, stb.

A masik lehetoseg: ha tudod, hogy tulsulyos vagy, gondolom szeretnel lejjebb adni belole....elteszed a pulcsikat es amikor fogytal, csinos leszel bennuk.

2017. ápr. 12. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd meg nekik bátran, hogy nem jó a méret, menjetek együtt vásárolni. Ruha ajándékozás mindig egy nehéz ügy, én viszonylag kevés ruhát kaptam ajándékba, de azok vagy nem tetszettek, vagy nem voltak jók rám.
2017. ápr. 12. 09:06
 5/6 opened paradise ***** válasza:

Nem kell ezt szégyellni. Mondd meg,hogy nem az igazi és még ennél is nagyobban viszont nagyon jó lenne.

Ha tudják,cseréljék ki.

2017. ápr. 12. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mondd el, ha én venném másnak inkább szóljon, előtúrom a blokkot és kicseréltetjük egy nagyobbra, nem sértődnék meg hiszen nem a te hibád hogy kicsi rád.
2017. ápr. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!