Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » E-titan Kressz programról...

E-titan Kressz programról vélemény esetleg?

Figyelt kérdés

5. alkalommal mentem ma el Kressz vizsgára és mindig ilyen 61-63 ponttal bukok meg.

Eddig a szakoen tanultam mindig ...és most szeretném kipróbálni ezt az E-titant is ..

KÖSZÖNÖM

2017. ápr. 10. 18:51
 1/4 anonim válasza:
Szakoe-t nem hasznaltam, a tanfolyamot online csinaltam az etitan oldalan es utana gyakorloteszteket, elsore atmentem 72 ponttal. A legbiztosabb ha a kresz hianyossagaid potolod, nezd meg milyen temaju kerdeseket rontasz es olvasd el ujra azokat a temakoroket, nekem ez segített amikor az elejen 60-62pontokat tudtam
2017. ápr. 10. 19:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Hol tudok témakörönként tanulni ?
2017. ápr. 10. 20:02
 3/4 anonim válasza:
Az etitanba online tanfolyamban lehet, nem tudom a te programodba van-e ilyen lehetoseg. De ha megvan hogy a muszaki ismereteket kell atnezned akkor googlen is talalsz magyarazatot
2017. ápr. 10. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!! :)))
2017. ápr. 13. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!