Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hóvégére (fizetés...

Miért hóvégére (fizetés előttre) kell tenni a glamour napokat? De most komolyan ilyenkor hol a marketing amikor tényleg kéne?

Figyelt kérdés

#fizetés #hónap #pénz #marketing #csóróság #Glamour #csövesség #najlove #csoroszim
2017. ápr. 4. 22:20
1 2
 11/12 anonim válasza:
60%
Ennyi rosszindulatú embert, Istenem. De meg sem lepődök, mióta Magyarországon élek megszoktam már, hogy mindenki csak károgni tud. Na a lényeg, kérdező, hogy igen, sokan máskor kapják a fizut. Én pl 10-én sajnos. Soha nem vásároltam még a glamour napokon, bár inkább azért, mert nem volt kedvem a tömeghez és még kuponokat sem szereztem :D De tényleg lehetne inkább a hónap második felében. És kedves mindenki, akik mindenkinél mindent jobban tudnak, attól mert valaki kifogy a pénzből hó végéig, és nem marad ,,felesleges,, 5000 Ft mondjuk egy sminkre vagy akármire mire kell, attól nem csóró. És még ha az is lenne valaki, az nem érdemli meg, hogy vegyen magának egy márkásabb krémet, sminket, akármit? Olyan rosszindulatúak vagytok. Aki nem keres eleget, az elégedjen meg a szarral, ne hogy már véletlenül költsön magára is, ne csak a számlákra, a benzinre meg a kajára. Aj aj túl sokat akarunk.
2017. ápr. 14. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert jó reklámfogás, hiszen ilyenkor nem sokan tudnak vásárolni de sok látogatót vonz. Amúgy pedig fizetés után úgyis megvesszük azonnal azt ami kell bármibe is kerüljön.
2017. ápr. 18. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!