Vannak itt olyan lányok akik el tudnának fogadni egy olyan srácot parjuknak/barátjuknak aki crossdresser (szeret lány ruhákat hordani, sminkelni. Stb)?
Figyelt kérdés
És aki persze mind ezt inkább csak a 4 fal között csinálja.
20/F
2017. ápr. 3. 08:56
21/27 anonim válasza:
Én elfogadtam. Igaz néha a harisnyán, bugyin összeveszünk hogy az kié, de jó igy mindkettőnknek. ja, privátra nem válaszolok!
22/27 anonim válasza:
ja, ha haragszol rá, kizárod. csak vicceltem :)
23/27 anonim válasza:
Esély nincs rá. Bár lehet én vagyok a maradi, de engem ez taszítana.
18/L
24/27 anonim válasza:
le lehet pontozni, én eleve ezt elfogadom,de ha a barátom ezt csinálná én nem tudnám elviselni...
25/27 anonim válasza:
Elfogadnám, amíg nem lenne szebb nálam:p
15/l
26/27 anonim válasza:
Szia
Engem nem zavarna , ha beleszeretnék a fiúba! Én elfogadnám , mert ha szeretem , akkor ilyen dolog nem fog eltántorítani
27/27 anonim válasza:
Hagyd már abba könyörgök! Hányszor kérdezed még meg? Nem jőtt le, hogy a lányok nagrészének nem jön be, mert igazi férfit akar? Neked bejönne egy férfiruhás nő szőrös lábbal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!