Visszacserélik a Calzedoniában a harisnyát?
Kötelező nekik!
Amúgy én színhiba miatt cseréltem, a feketének vásárolt harisnyájuk a nappali fénynél egyértelműen barna volt :) Igaz azt még aznap, bontatlanul vittem vissza. A fogyasztóvédelmi törvények értelmében kötelező nekik a hibás terméket cserélni. Ha hibás méret van a csomagoláson, a helyzet teljesen egyértelmű.
3495 ft volt ilyen alakformáló harisnya.
Igen én is ettől tartottam. Baja nincs a blokk is megvan. Ezért vagyok bizonytalan. Nem gondolta volna, hogy kicsi lesz.
Hát ha azt mondod, vagy kisejlik, hogy felvetted, akkor nem köteles kicserélni. De ha jól tudod leplezni(hazudni) és szépen összehajtod, becsomagolod, akkor talán.
Vannak eladók akik simán kibontják és még a kezükre is húzzák a harisnyát, hogy lássam milyen és ha jó, meg is foghatom akkor megveszem, ha nem tetszik, akkor összehajtsák és visszacsomagolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!