Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörömépités lábra ilyen...

Műkörömépités lábra ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Tavaly sajnos benőtt a körmöm mindkét lábamon :/

Meg kellett műteni nem volt más megoldás. A végeredmény a következő lett: az egyik lábamon kicsit srég lett a körmöm (kifelé), mig a másikat úgy csinálták meg, hogy szinte hiányzik a körmöm fele :( Sajnos soha nem fog újra nőni az a rész, amit eltávolitottak.

Közeleg a nyár, vagyis hamarosan szeretnék majd szandálban, papucsban sétálni, de ez nekem nagyon nem tetszik igy :((

Nagyon feltűnő a különbség és igy olyan furán néz ki. Nézelődtem, hogy esetleg egy pedikürős megtudná oldani ezt nekem műkörömépitéssel? Csak azt szeretném, hogy a két köröm ha nem is 100% egyformán, de legalább hasonlóan nézzen ki, mert ez igy nagyon csúnya (és nem túlzok) :(

Egyáltalán lehet pótolni valahogy azt a hiányzó felet?

Ha valakinek volt hasonló problémája, az legyen szives irja le, hogy miként oldotta meg. Esetleg ha tudtok ajánlani szakembert, akihez fordulhatok azért is hálás lennék.

N/BP.

2017. márc. 31. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Olyat aki műkörmözik és pedizik is egyszerre kérdezz meg.Szerintem simán vállalható.

De én nem szégyellném, nyugodtan vedd fel a papucsodat.Nem tehetsz róla,ne foglalkozz vele.

Nekem egy bőrbetegségem volt,ami miatt több nyáron keresztül folymatosan hosszú ujjú felsőben jártam, nem mertem rövidben megjelenni,mert féltem,hogy megbámulnak.

Aztán egyik évben sikerült nem foglalkoznom vele, felvettem a rövidet is, próbáltam nem felvenni,ha emiatt megnéztek vagy megkérdezték miért olyan a bőröm.

Ha próbálod közel azonosra reszelni,akkor kifestve amúgy nagyon feltűnő?

De szerintem lehetséges a kérésed, én gél lakkot szoktam csinálni kézen, ott simán lehet pótolni a hiányzó részeket.Szerintem lábon is megoldható,de biztos macerás.

2017. márc. 31. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon együtt érzek veled!Nekem körülbelül 1 hónapja vágták ki, túl sokáig vártam.Én is nagyon félek ,hogy nem nő vissza rendesen.Nagyjából az 1/4-ed részét vágták ki, de szépen nő vissza.Azt mondta a sebész,hogy nyárra visszanő.Mondjuk nekem nagyon erős a körmöm,meg a szerkezete is. Te se add fel a reményt, és szerintem pedikűrös simán bevállalja,ha mégsem javulna a helyzet.
2017. ápr. 1. 11:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos tényleg nagyon feltünő. Ha lakkozom, akkor annál inkább. Sajnos nekem már lassan egy éve lesz, hogy jártam az orvosnál, igy tudom, hogy soha nem fog újra nőni :( A bal lábamon még úgy ahogy elmegy a köröm..az egy dolog, hogy srég..és igy kicsit fura alakja van a körömnek, de legalább van köröm. A jobb lábamon viszont egyenesre csinálták, de kicsit túlzásba vitték szerintem, mert fele annyi köröm van ezen, mint a másik lábamon.

Tudom, hogy senki sem foglalkozik majd azzal, hogy nekem milyen a körmöm..inkább én szomorodok el, ha ránézek. Anno büszke voltam, hogy milyen szép lábam van, minden tökéletes volt. Most meg... :/

Jövő hónapban tervezek menni pediküröshöz. Addig még körbe kérdezősködök. Ha sikerrel jártam akkor majd teszek ide ki egy before/after képet, hogy lássátok miről is volt szó :)

2017. ápr. 1. 20:57
 4/4 bolbaeva válasza:

Szia.

Az én lábujjaimon már 25 éve végeztek lézeres műtéret a fojtonosan benőtt körmök végett.

Akkor még ez az eljárás gyerekcipőben járt, nagyon elcseszték, ha gondolod priviben küldök róla fotót.

Kitanultam a maniped műkörmös szakmát, de sajnos ezen csak plasztikai műtét segíthet.Az én esetemben.Ha a körömsáncaidból kiírtották a gyökereket, akkor zselés vagy porcis építéssel szépen megoldható.

De nyáron senki sem a lábujjaidat figyeli hidd el, ezért ne járj zárt cipőben!

2017. ápr. 2. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!