Lányok IPL -es szőrtelenítőkről mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Elhatároztuk anyukámmal és a hugommal , hogy veszünk egy IPL es szőrtelenitőt. Mivel nem kiss összegről van szó ezért nem szeretnénk bele nyulni látatlanba. Van valakinek tapasztalata ? Mindannyian világosabb bőrüek vagyunk és nagyon erős sötét szőrzetűek (sajnos ..:( )
Tudtok nekem segìteni , hogy meg éri e? (Ha már egy hétig full sima marad a lábam megéri).
2017. márc. 29. 17:59
1/8 momoka 2002 válasza:
En januar ota hasznalom,most kezd latszodni a kulonbseg. Eddig "2 hetente" kezeltem. Ugy kepzeld el,hogy egyre puhabb szor es lassabban no borotvalas utan. Most mar latni foltokban ahol nem no,gondolom ott mar nem fog egy darabig.
2/8 Dávid86 válasza:
Egy kicsit fog gyengülni de annyi. Ne dobjátok ki a pénzt az ablakon. Hónaljon kezeltettem magam 20 alkalommal, megmaradt a 90%-a, meg gyengült vagy 10%-ot. Nem ért meg 70000-et. Gyűjtsetek elektrolízsre, az végleges.
3/8 A kérdező kommentje:
Milyen a bőr és a szőrzeted színe? Mert ha nem elég sötét lehet az volt a baj. Nekem full fekete a lábamon is a szőr és nem valami sötét a bőröm. ( átlagos)
2017. ápr. 3. 21:41
4/8 anonim válasza:
Nyilván szőrtelenítő gép válogatja, de szerintem megéri, nekem legalábbis bejött. Már elég rég vettem, 2015 elején, és szinte teljesen eltűnt a szőr. Néha kezelgetem itt-ott, de nem túl gyakran, úgyhogy az is fontos, hol veszed... főleg, hogy elég rosszakat is olvastam már gépekről.
5/8 A kérdező kommentje:
És te melyiket ajánlanád?
2017. ápr. 12. 21:17
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Nekem a Silk'n Glide 300000 vált be, úgyhogy azt tudom ajánlani.
7/8 Dávid86 válasza:
Sötét barna a szőrzetem, már 4 alkalommal voltam elektrolízises kezelésen, és hónaljban már alig van.
8/8 anonim válasza:
Az elektrolízis fáj, drága és nagyon lassú, én nem szenvednék vele, ha van jobb lehetőség is, az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!