Ilyen napszemüveget vagy ehhez hasonlót hol tudok venni?
2017. márc. 27. 19:38
1/3 anonim válasza:
Akár egy kínaiban is kapni ilyet vagy kisebb smink/ noi bizsu boltokban is szoktak lenni napszemüvegek, vagy tesco , auchan stb
2/3 anonim válasza:
Ilye még a coop ba is.
Én ott bukkantam rá egy olyanra amit minden boltba netes oldalon is néztem azt sehol nem volt egyszer bementem párizsiért azt vettem egy napszemüveget.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél ilyen helyen, hiába tűnik olcsónak. Rossz az UV szűrésük és fognak. Nagyon kellemetlen volt, amikor nem tudtam róla, hogy a szemem közti részt befogta az olcsó kínaiban vett napszemüveg. Pedig az ára jó volt és nem nézett ki rosszul, de nekem nem csak dísznek kell a napszemüveg. Én a C&A-t ajánlom, ott nagyon sokféle napszemüveg van és én már vettem 1500-ért is olyat, ami rendesen véd a fény ellen és nem fog, sőt még jól is néz ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!