Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen napszemüveget vagy...

Ilyen napszemüveget vagy ehhez hasonlót hol tudok venni?

Figyelt kérdés

Nem ökör áráért...

[link]

köszi előre is

2017. márc. 27. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Akár egy kínaiban is kapni ilyet vagy kisebb smink/ noi bizsu boltokban is szoktak lenni napszemüvegek, vagy tesco , auchan stb
2017. márc. 27. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilye még a coop ba is.

Én ott bukkantam rá egy olyanra amit minden boltba netes oldalon is néztem azt sehol nem volt egyszer bementem párizsiért azt vettem egy napszemüveget.

2017. márc. 27. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyél ilyen helyen, hiába tűnik olcsónak. Rossz az UV szűrésük és fognak. Nagyon kellemetlen volt, amikor nem tudtam róla, hogy a szemem közti részt befogta az olcsó kínaiban vett napszemüveg. Pedig az ára jó volt és nem nézett ki rosszul, de nekem nem csak dísznek kell a napszemüveg. Én a C&A-t ajánlom, ott nagyon sokféle napszemüveg van és én már vettem 1500-ért is olyat, ami rendesen véd a fény ellen és nem fog, sőt még jól is néz ki. :)
2017. márc. 30. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!