Pesten olcsón fülbevalólövés?
Pesten szeretnénk, olcsón (kb 2-3-4 ezerért, ha létezik ilyen)
és fontos, hogy ne tűvel szúrják, hanem lőjjék ki. Illetve orvosi fémmel szeretnénk, és van, aki porcba kérné. Tudtok ilyen helyet?
A WestEndben egy tetkósnál csak tűvel szúrják ki, de az nem jó, mert a barátnőnk így visszakozik, és ő csak "lövetné". Értitek?! :-)
Mennek a zöld kezek, persze!
(Lehet az én telefonommal van baj, de kb két kérdést találtam ezzel kapcsolatban visszamenőleg, szóval bocsánat, ha ismétlődik vagy ilyesmi)
jaaaj, fülbevalóval szeretnénk, de gondolom azért is külön kell fizetni? van-e olyan, ahol lehet a kettőt együtt?
(bocsi, ha hülye kérdések, első alkalom meg hasonló :-)
Szia, fülbelövés a hagyományos módon csak cimpába ajánlom! (Alsó 2-3 lyuk.)
A kapszulás megoldással lehet ugyan porcba is, de az 7.000 körül van/db. A szúrás a legbiztosságosabb. Amúgy is jégspray és nem érzi és szúrásnál sokféle ékszer közül választhatsz.
Az árakban benne van az ékszer is.
Legolcsóbban a fülbelövés 1500 Ft-ért van (legdrágábban 7.500), a szúrás 3.000 és 5.000 Ft között.
A barátnőtök meg ne visszakozzon. Ha valóban elvállalja, akkor jobb a szúrás. Gyorsabban gyógyul és kevésbé roncsol.
Remélem azért segítettem (westendet felejtsétek el!).
Köszi szépen a segítséget! Egészen máig úgy volt amúgy, hogy a Westendbe megyünk, de akkor a tanácsodra keresek valami másik helyet - bár amiket eddig találtam, nem nyerték el a tetszésemet. Ment a zöld kéz is! :-)
Illetve ha tudsz valami jó kis helyet, szívesen várom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!