Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pesten olcsón fülbevalólövés?

Pesten olcsón fülbevalólövés?

Figyelt kérdés

Pesten szeretnénk, olcsón (kb 2-3-4 ezerért, ha létezik ilyen)

és fontos, hogy ne tűvel szúrják, hanem lőjjék ki. Illetve orvosi fémmel szeretnénk, és van, aki porcba kérné. Tudtok ilyen helyet?

A WestEndben egy tetkósnál csak tűvel szúrják ki, de az nem jó, mert a barátnőnk így visszakozik, és ő csak "lövetné". Értitek?! :-)

Mennek a zöld kezek, persze!

(Lehet az én telefonommal van baj, de kb két kérdést találtam ezzel kapcsolatban visszamenőleg, szóval bocsánat, ha ismétlődik vagy ilyesmi)

2017. márc. 27. 19:02
 1/4 A kérdező kommentje:

jaaaj, fülbevalóval szeretnénk, de gondolom azért is külön kell fizetni? van-e olyan, ahol lehet a kettőt együtt?

(bocsi, ha hülye kérdések, első alkalom meg hasonló :-)

2017. márc. 27. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia, fülbelövés a hagyományos módon csak cimpába ajánlom! (Alsó 2-3 lyuk.)

A kapszulás megoldással lehet ugyan porcba is, de az 7.000 körül van/db. A szúrás a legbiztosságosabb. Amúgy is jégspray és nem érzi és szúrásnál sokféle ékszer közül választhatsz.

Az árakban benne van az ékszer is.

Legolcsóbban a fülbelövés 1500 Ft-ért van (legdrágábban 7.500), a szúrás 3.000 és 5.000 Ft között.

A barátnőtök meg ne visszakozzon. Ha valóban elvállalja, akkor jobb a szúrás. Gyorsabban gyógyul és kevésbé roncsol.

Remélem azért segítettem (westendet felejtsétek el!).

2017. márc. 28. 08:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a segítséget! Egészen máig úgy volt amúgy, hogy a Westendbe megyünk, de akkor a tanácsodra keresek valami másik helyet - bár amiket eddig találtam, nem nyerték el a tetszésemet. Ment a zöld kéz is! :-)

Illetve ha tudsz valami jó kis helyet, szívesen várom :-)

2017. márc. 30. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy piercer ismerősöm szúrta, 1000 forintért (ékszert én vittem). Ha érdekel, megadhatom a nevét, ügyesen dolgozik. Egyetértek előzővel, Westend és ehhez hasonló helyek csak lehúzásra jók, tapasztalatom nincs a munkájukkal, de az eladók mindig flegmák és okoskodóak, miközben nem értenek a dolgokhoz. (Sokszor vásároltam ott és nem csak az én véleményem. Van amelyik azt se értette, mi az a szegmenszáras karika meg kioktatott, hogy el van fertőződve a szúrásom, pedig csak friss volt még.) Lövés semmire se jó, nem kell félni a szúrástól. Tűfóbiás voltam, de ez kigyógyított belőle. :)
2017. ápr. 8. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!