Szerintetek szép ez a lány? Tetszik nekem csak az a baj hogy r*ma!
Jaj gyerekek ...
Azon kívül hogy a kérdező is zseninek tűnik a kérdésével legalább a válaszadók adjanak már értékelhető választ. Akinek nem inge...
1. Nincs olyan hogy szép vagy csúnya. Olyan van, hogy az ideálod-->tetszik neked, és olyan van, hogy nem tetszik neked (ami nem jelenti azt hogy csúnya, mert másnak meg lehet, hogy ő a sz*xistennő).
2. Kibukok néha az emberiségen. Ugyanolyan emberből vagy mint egy roma, amcsi, afrikai, arab stb. Nincs különbség... Nálam két emberfajta létezik Rossz vagy Jó lelkű. És erintem ezt tovább nem kell magyarázni.
3. Ha tetszik a lány, menj és szedd fel, maximum nemet mondd. Ha igent mond szeresd amíg működik a kapcsolat és az első aprócska miniatűr bakinál próbáld meg nem kidobni, hanem megjavítani közösen az elrontott hibát. Olyan NINCS hogy csak egy fél hibás...
szerintem ki írhatod,hogy roma,de azt is hogy cigány.
jé nagy betűvel is megy:ROMA,CIGÁNY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!