Nők/lányok! Ti ha megnéztek egy fiút, nézitek hogy mennyire izmos? (18/F)
Figyelt kérdés
Kort is légyszi.2010. máj. 11. 20:05
1/12 anonim válasza:
inkább hogy arényos-e, és nem árt meg, ha nem fogpiszkáló :)
(L/17)
2/12 anonim válasza:
Én csak azt, hogy mennyire dagad a gatyája!
3/12 anonim válasza:
Legyen rajta valamennyi, de ne legyen kigyúrt állat.
17/L
4/12 anonim válasza:
valamilyen szinten igen, de ne legyen izompacsirta, nem szeretem, ha valaki túlzásba viszi a gyúrást
20L
5/12 anonim válasza:
először megnézem az arcát,aztán ha a karja vagy a lába izmos,az úgyis kitűnik,és látszik. jó tudni,hogy nem egy nádszál,hanem megtud védeni,ha olyan helyet alakulna.
meg még nagyon szeretem a kocka hasat,de az max a strandon látszik :]
7/12 anonim válasza:
Szia. Én megnézem, persze ez nem azt jelenti, hogy teljes mértékben kizáró ok, ha nem izmos, csak azért nekem jobban bejönnek az izmosabb pasik, mint a mackós pocakosak.
9/12 anonim válasza:
Én nem szeretem a kigyúrt pasikat. Szeretem, ha inkább "husis" a fiú. Na ne arra gondolj, hogy 120 kiló, csak el lehet bújni a karjaiban. :)
21/L
10/12 anonim válasza:
Megnézem igen, mivel nem tetszenek az izmos pasik egyáltalán. Inkább az a vékony kisfiús alkat a bejövős.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!