11/21 anonim válasza:
Jaj úgy néz ki itt mindenki adonisz/istennő testtel van megáldva, hogy csak így dobaloznak a hájas kifejezéssel...azért megnézném őket, ahogy 800kilósan ezeket a kommenteket írták
12/21 anonim válasza:
Szerintem kérdezd az ismerőseidtől inkább,ne itt mutogasd magad, mert az egysejtű élőlények, mint pl a 2-es elég sokan vannak. Eltudom képzelni, hogy valami észlény erre matyizik. :D (bocs :D)
13/21 anonim válasza:
szerintem teljesen oké, és ha edzel is, akkor meg tökéletes:)
15/21 anonim válasza:
Hogy edzene már, semmi tartása, el van tunyulva.
16/21 A kérdező kommentje:
Amugy odairhatnatok nyugodtan hogy milyen neműek vagytok
2017. márc. 22. 23:42
17/21 anonim válasza:
Ez a kép nem túl jó. Túl közeli vagy nem is tudom. Furi. Jó lenne ha több látszódna a csípődből.
Fiú vagyok
19/21 anonim válasza:
Jólvan 15-ös, menj igyál egy kis fehérjét, fényképezd le magad a konditerembe, aztán egyél meg egy sajtburgert.
20/21 anonim válasza:
19, nekem nem kell mondani, megteszem magamtól minden nap. Nem is nézek ki ilyen szarul, mint a kérdező:)
De ha már kéretlen tanácsokat osztogatunk egymásnak; tanulj meg ragozni, te proli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!