Fiúk! 85/B-s mellméret milyen? 15l
Figyelt kérdés
2-3 éve folyton piszkáltak hogy deszka vagyok stb. stb.
Mostani gimis barátnőim viszont folyton azt mondják, hogy szerintük túl nagy a mellem és hogy ez undorító.(Természetesen nem esik jól.) Úgysem tudok mit kezdeni vele, csak a másik nem véleménye is érdekelne.
Előre is köszi a válaszokat!^^
2017. márc. 20. 21:10
11/12 anonim válasza:
Ha meg lehetne nézni egy fotón, hogy milyen is, úgy pontosabb véleményt lehetne mondani. De én személy szerint úgy vagyok, hogy jó ha van mit fogni egy lányon/nőn. :) Persze hallottam már ezt azt. Hallottam olyat is hogy egy lány ismerősöm azért hagyta el a palija, mert túl nagy volt a melle, egy másikat meg azért, mert túl kicsi volt. Tehát bár titkon minden fiú úgy van hogy a nagy melleket markolászná, de van aki beéri a kicsivel is, na meg van aki inkább segg párti, az meg lehet hogy pont leszarja mekkora a melle egy lánynak, mert a seggekért van oda. Ízlések és pofonok, de több mint valószínű, hogy a "barátnőid" csak irígyek és ezért cikiznek vele és mondják azt hogy undorító, de azért szívesen látnék róla egy képet, hátha okosabbak leszünk tőle, ha nem akkor meg max butábbak, de annyi baj legyen, vállalom a kockázatokat és mellékhatásokat. :D (24/F)
12/12 anonim válasza:
Jól megmarkolásznám mindenki előtt, irigykedjenek csak. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!