Szerintetek ez igy sok?
16eves lany vagyok,mindig is szerettem ha igenyesen nezek ki!
Odavagyok a divatos,letisztult ruhakert,es a minimalis sminkert.
Szempilla spiral,korrektok,highlighter es egy kis Chanel szajfeny ami elengedhetetlen szamomra;)
A hajamat nem vasalom a mellem ala er,kozep barna szinu es szogegyenes. Minden nap apolom a boromet,beleertve az arcboromet is,es a testapolas sem marad ki soha egy-egy zuhany utan.
Szolizom,havi 4x-5x,van egy szep alap szinem egy kellemes napsutotte barna szin. termeszetesen az igyenyesseg hatarain belul!
Emellett kituno tanulo vagyok,nem tudom ez mennyire szamit , ugyanis sokan teljesen mast hisznek amikor ram neznek( plazacicanak de szepnek gondolnak,csak nem hiszik el hogy ilyen jo tanulo vagyok)
A kerdesem az lenne,hogy mennyire viszem tulzasba a magammal valo torodest? Termeszetesen a tanulasba ennel 1000x tobb energiat fektetek be,ugyved szeretnek lenni a kesobbiekben.(Budapest egyik neves gimijebe jarok most is)
Koszonom szepen a valaszokat!
Nyugi, senkit nem érdekel, hogy chanel, vagy essence szájfénytől rahad-e a szád. Nem ettől leszel jobb ember. Az önfényezés is gusztustalan szokás.
Szóval igen. Ez így nagyon sok.
a kis chanel szájfényedről eddig csak te tudtad, hogy az mert a kutyát nem érdekli se a sminked, se ahogyan öltözködsz, de legalább ömlengtél magadról a gyakori kérdéseken, remélem most jobban érzed magad.
nem azzal van a baj, hogy ennyit sminkelsz, meg szolizol (ami amúgy kis mértékben is undorító) hanem hogy akkora az egód hogy még egy anonim oldalon is a saját segged nyalod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!