Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igy sok?

Szerintetek ez igy sok?

Figyelt kérdés

16eves lany vagyok,mindig is szerettem ha igenyesen nezek ki!

Odavagyok a divatos,letisztult ruhakert,es a minimalis sminkert.

Szempilla spiral,korrektok,highlighter es egy kis Chanel szajfeny ami elengedhetetlen szamomra;)

A hajamat nem vasalom a mellem ala er,kozep barna szinu es szogegyenes. Minden nap apolom a boromet,beleertve az arcboromet is,es a testapolas sem marad ki soha egy-egy zuhany utan.

Szolizom,havi 4x-5x,van egy szep alap szinem egy kellemes napsutotte barna szin. termeszetesen az igyenyesseg hatarain belul!

Emellett kituno tanulo vagyok,nem tudom ez mennyire szamit , ugyanis sokan teljesen mast hisznek amikor ram neznek( plazacicanak de szepnek gondolnak,csak nem hiszik el hogy ilyen jo tanulo vagyok)

A kerdesem az lenne,hogy mennyire viszem tulzasba a magammal valo torodest? Termeszetesen a tanulasba ennel 1000x tobb energiat fektetek be,ugyved szeretnek lenni a kesobbiekben.(Budapest egyik neves gimijebe jarok most is)

Koszonom szepen a valaszokat!

2017. márc. 16. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlzás, viszont kíváncsi lennék élőben hogyan viselkedsz másokkal. Nekem a chanel szájfény direkt kiemelése nagyon visszatetsző, ha a való életben is direkt kiemeled a drágább dolgaid anélkül, hogy bárki kérdezné az nagyon elkényeztetett hercegnős hatást ad és érthető, hogy nem vagy az emberek kedvence.
2017. márc. 16. 21:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na tudod még fényezni magadat? :D De utálom az ilyeneket, leírja hogy milyen szép és okos (amúgy meg közben egy beképzelt p*csa) és megkérdezi hogy jó így? Már felment tőled a vérnyomásom :D törődjél magaddal b*zdmeg de ne fényezd magad mert senkit nem érdekel..
2017. márc. 16. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Gondolom sok elismerést meg fejsimogatást vártál meg levelet de benézted mert ez a fellengzős stílus itt se jön be.
2017. márc. 17. 06:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2017. márc. 17. 06:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, senkit nem érdekel, hogy chanel, vagy essence szájfénytől rahad-e a szád. Nem ettől leszel jobb ember. Az önfényezés is gusztustalan szokás.

Szóval igen. Ez így nagyon sok.

2017. márc. 17. 07:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit erős a sminked hétköznapokra. De a bőrápolásra is figyelni kell, hogy ne kenj állandóan mindent magadra. Ha ennyire igényes vagy és kitűnő tanuló akkor nézz utána az összetevőknek is, mert a fele károsabb mint gondolnád. Nem vagyok gazdag, nem telik nekem chanel szájfényre, de mégis igényes vagyok. Figyelek arra mit kenek a bőrömre, a hajamra. Az nagyon helyes hogy nem vasalod a hajad. Az is teljesen jó hogy jók a jegyeid, csak vigyázz nehogy letörjék a szarvaidat, mert eléggé felvágós ez a szöveg amit leírtál. Az nem baj hogy törődsz magaddal (a szoli szerintem felesleges és nem is tetszik a szolis ből, nem beszélve hogy nem tartom egészségesnek) de a lelkedet is ápolnod kell. Nézz magadba néha ki vagy és gondolkozz el és ne csak a felszínt vedd észre.
2017. márc. 17. 15:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Megfogadom oket,teljesen igaz minden,amit leirtatok!
2017. márc. 17. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:

a kis chanel szájfényedről eddig csak te tudtad, hogy az mert a kutyát nem érdekli se a sminked, se ahogyan öltözködsz, de legalább ömlengtél magadról a gyakori kérdéseken, remélem most jobban érzed magad.

nem azzal van a baj, hogy ennyit sminkelsz, meg szolizol (ami amúgy kis mértékben is undorító) hanem hogy akkora az egód hogy még egy anonim oldalon is a saját segged nyalod

2017. márc. 17. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy hulye p.csa vagy. A leírás alapján.
2017. márc. 18. 18:08
 10/10 anonim válasza:
Szerintem nem viszed túlzásba én is szeretem ha igényesen nézek ki de a magaddal való törődés nem itt kezdődik hanem az inkább belül zajlik. Szerintem amugy, és itt a többiekhez szólok egy márkajelzés megejtése nem arra utal hogy felvágós lenne..
2017. márc. 19. 18:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!