Hamis fültágítót szeretnék Bővebben lent?
4 helyen van kifúrva a fülem , 2-2 db
15 vagyok, a szüleim igazi fültágítót nem engednek ,nekem viszont régóta tetszenek . Arra gondoltam , hogy akkor egy "hamis" fültágítót rendelek.
Szerintetek ez gáz? Egy másik oldalon olvastam egy hasonló kérdést, kicsit elment a kedvem , mert elvileg ez ,,gáz". Pl akiknek igazából kivan tágítva , azok megszenvednek vele , stb. Én is megszenvednék vele, csak ugye nem szabad. Szerintetek mi is ,,gáz"?
nem gáz, nekem is volt, és sose szóltak meg érte.
egyébként nem akarok a szülők ellen beszélni, de semmi bajod nem lesz a fültágításból, 2cm-ig idővel összehúzódik. győzd meg őket, hogy utánaolvastál, okosan csinálod, és tisztában vagy az esetleges következményekkel.
én titokban csináltam még egy éve, voltak belőle balhék, még most is piszkálnak otthon érte, de elviselik. nem lesz gáz, beszéld meg velük. állítsatok fel egy max. méretet, ami a mindkét félnek megfelel. (nyilván, nem fogják leméregetni a tágítód.)
kicsit eltértem a kérdéstől. ebayen találsz jó álfültágítókat szinte fillérekért.
remélem valamennyit segítettem.
szép napot!
13/L/12mm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!