Csajok, mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nézegettem ilyen melltartókat:
Az lenne a kérdésem, próbált már valaki ilyet, és úgy általánosságban mi a véleményetek róla?
Kényelmi szempontból pl.
(kicsit lentebb kell lapozni az oldalon ott lesz több adat is)
2017. márc. 14. 07:33
1/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.Lány vagyok és szerintem ez nem lenne kényelmes.
2/12 A kérdező kommentje:
pedig pánt nélküli ami pont ezzel szolgálná a kényelmet :(
2017. márc. 14. 13:20
3/12 anonim válasza:
Ha pici a cicid akkor ahhoz jó. Nagyobb cicijűeknek nem előnyös,sőt nem mindegyik tapad meg,ha meg izzadsz elválik a cicidtől
4/12 A kérdező kommentje:
méretben van másik is, nekem ez kell azért linkeltem ezt, a tapadás mondjuk jogos felvetés, de a pánt meg megőrjít néha
2017. márc. 14. 14:06
5/12 anonim válasza:
Hát én nem hordanék ilyet soha..
6/12 anonim válasza:
Szerintem ezek nem tartanak rendesen és kényelmetlenebbek, mint a pántosak, mert sokkal szorosabbra kell kapcsolni, hogy ne csússzon le, ami a vérkeringésnek sem jó.
7/12 anonim válasza:
Ja most látom, hogy nincs is hátuk. Hát, én így még kényelmetlenebbül érezném magam bennük, mert kb a szentlélek tartja őket fent.
8/12 anonim válasza:
Kényelmetlen, izzadsz alatta és akkor állandóan el akar válni. Ha rádtapad a felső akkor még használható, mert odanyomja, de másképp félő hogy elhagyod. (saját tapasztalat C-s kosár)
9/12 A kérdező kommentje:
# 8
Köszönöm, végre egy Tapasztalat is :)
2017. márc. 14. 23:11
10/12 anonim válasza:
Nem rossz dolog, főleg egy olyan ruhánál, aminek nincs háta. Ezekhez praktikus (a szilikonpánt szerintem gusztustalan). Egy gond volt vele, hogy egy idő után hiába törlöd át nedves ronggyal, már nem "cuppan" fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!