Teljesen asszimetrikus az arcom?
Amikor a tükörbe nézek szépnek látom magam. De ahogyan készítek magamról egy szelfit, akkor már teljesen más arcot látok. Teljesen asszimetrikus a két pofám. És a szám is jobb oldalra húz. Ha pedig videót készítek, akkor teljesen jobboldalra beszélek. Minden arcizmom abba az irányba lejt. És szerintem ez borzasztóan kiábrándító.
Volt amikor beszéltem és az emberek egyszerre nevettek fel. És mondták, hogy jajj istenem azaz arc...És ilyenkor tényleg elmegy a csöppnyi önbizalmam is. Eléggé rosszul esik, mikor emiatt kinevetnek...
A kamera és a tükör iszonyat sokat torzít, nem azt mutatja, amilyen vagy igazából!
Hogy emiatt gúnyolódnak, azzal te csak ne foglalkozz!
Magukat minősítik le azzal, hogy ők mennyire is hülyék, tudatlanok!
Az az ő bajuk, hogy mások nyomorán jót tudnak szórakozni!
Ha ők lennének olyan kevésbé szép külleműek és gúnyolnák, egy rekesz sörbe fogadnék, hogy nekik sem esne jól!
Igen. Én ezt megpróbálom, úgy mond 'kordában tartani'. Amikor mosolygok, akkor nem látszik annyira. De ha kinyitom a szám, akkor azért már elég feltűnő tud lenni.
Egyébként köszönöm a válaszokat, :) Egy pici mosolyt csaltak az arcomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!