Hosszan tartó jó illathoz tippek? Tényleg ennyire büdös lennék?
Normálisan mosva vannak a ruháim folyékony, jó illatú mosószerrel, a ruhásszekrényembe tettem Coccolino illatpárnát (kb 2 hónapja, most már kezd egy kicsit kimenni az illata), használok deót, parfümöt, jó illatú hajsprayt, zuhanyzok naponta, nem büdös a szám, napközben a mosdóban törölgetem a hónom alját, illatos kézkrémet használok, mégis néha úgy érzem magamon hogy büdös vagyok, és egyáltalán nincs jó illatom, sőt már vagy paranoiás vagyok, vagy nem tudom, de mintha mások is éreznék és grimaszolnának rám... Mit tegyek??? Nem vagyok extra izzadós, de azért ennyire büdös sem! Hogy lehetne bárki ennyire büdös, aki ennyire ügyel a higiéniára? Nem is fizikai munkát végzek. Bár igaz, hogy az irodában benti papucsot kell hordanunk, max. abban szokott izzadni a lábam, de az sem vészes, nem hiszem, hogy azt érezni simán, meg nem szoktam a papucsból kibújni, hogy érződjön a szag...
Mit tegyek, van valakinek bármilyen tippje? Milyen parfümöt, testpermetet használjak, ami egész nap tart? Egyáltalán tényleg büdös lehetek, vagy mi a helyzet most már tényleg? Esküszöm, hogy a lelki épségem megy már rá erre.... tényleg, mint aki nem zuhanyozik, nem tisztálkodik, közbe meg....
Valaki segítsen. :(
Köszönöm.
20/L
Nem lehet, hogy pont az a gond, hogy túlzásba viszed, és túl sokféle illatszert használsz...? Az összekavarodott illatok is lehetnek ám büdösek.
Tudom, hogy - főleg kamaszok - sokan csinálják azt, hogy jajj, legyek illatos, és óránként parfümöznek, de ez nem jó. Az igazság az, hogy az ember saját magán nem érzi meg az illatszert - az orrod pillanatok alatt hozzászokik, de ez nem jelenti azt, hogy elillanna. Mert sajnos az ilyenből szokott az lenni, hogy az említett lánykák több méteres szagcsíkot húznak maguk után a túl sok parfüm/testpermet/kézkrém/egyéb kavalkádban... Ettől én is fintorgok, sőt, erősebb illatnál akár fulladok is, ha ilyen sétál előttem az utcán. Lényegében nem büdös, mint egy csöves, de hatásában akár az is lehetne.
Szóval a grimaszolás lehet emiatt az eltúlzás miatt is - ha valóban ez áll fent.
Esetleg, ha a lábad miatt aggódsz, arra vannak enyhe illatú vagy illatmentes sprayk, amik az izzadást gátolják, azzal otthon befújod a lábad-cipőd felvétel előtt, és akkor nem lesz gond akkor sem, ha bent papucsra kell váltani. (Sajnos ezt a részét ismerem, télen bélelt csizmával rendszeresen küzdök vele, hogy már magamon érzem, bazz csak másnak fel ne tűnjön... :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!