Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire fáj a fültágító?

Mennyire fáj a fültágító?

Figyelt kérdés

Fülbevalóm van már, de annak a helyére szeretnék egy 2mm-es fültágítót.

Mennyire fájna?

Mennyi lenne a gyógyulási ideje?

2017. márc. 7. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
2mm az még semmi, pár nap. Elején még nagyon sok fül részeg van amiből lehet nyújtani :)
2017. márc. 7. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
részed*
2017. márc. 7. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia 2 mili az még semmi:D nem is érzed kb

de rákapsz,rosszabb mint a heroin.4 éve tágítom..2 essel kezdtem..12est akarok:D aha ..

2017. márc. 13. 22:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szeretnék énis menni minnél feljebb majd😃
2017. márc. 14. 12:58
 5/6 anonim válasza:
A 2mm az még semmi, de ha feljebb akarsz majd menni akkor ajánlom hogy nagyon lassan csináld és mindig várj legalább 1-2 hetet mielőtt nagyobbat raksz bele. Én másfél hónap alatt tágítottam ki 12mm-re és 8 felett már nagyon rossz volt.
2017. márc. 15. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint az elején fájt legjobban. Mikor pici fülbevaló-lyukból (az nem tudom mekkora) toltam át 3-asra, majd 4-esre. Az elég kegyetlen volt. Most 12mm a fülem, meg sem éreztem, mikor 10ről tágítottam 12-re. Bár kinek mi.

A gyógyulási idő változó, nekem volt, hogy 4-5 hónap után is hámlott néha, de egy 2 hét és már szinte egyáltalán nem érzékeny.

2017. márc. 16. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!