Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Glamour magazin áprilisi...

Glamour magazin áprilisi száma mikor jelenik meg?

Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
decemberben
2017. márc. 2. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Minek válaszolsz ha nem tudod? Jobb trollkodni? Amúgy meg azért lettem volna rá kíváncsi, mert Glamour napok alkalmából minél hamarabb szeretnék lecsapni az ujságra a kuponok miatt.
2017. márc. 2. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
mindíg előző hónapban...tehát az áprilisi márciusban...bírom az ilyen glamournapozókat aki egy èvbe egyszer megveszik hogy a felduplázott árú termèkeket a kuponnal az eredeti áron beszerezzèk, a rendes olvasóknak akik meg egèsz èvbe veszik a lapot nem marad mert ilyenkor mindenki glamour olvasó
2017. márc. 2. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Kedves utolsó,

És akkor szerinted mit kéne tenni? Mi ne vegyünk kupont, mert te gigamegaolvasó vagy, és nem jut? Miért nem fizetsz elő, ha ez ennyire fontos?

2017. márc. 2. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
előfizettem kèpzeld....de ha lenne egy kis sütnivalója az embereknek akkor nem fordulna fel a világ èvente 2x Mo.gon...
2017. márc. 2. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor meg marad neked is, mire a cirkusz? Arról nem is beszélve, hogy szerintem ne beszéljen sütnivalóról az, aki előfizet egy kvázi reklámújságra. Te sem vagy jobb!
2017. márc. 31. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!