Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrtelenítés?! Segítség.

Szőrtelenítés?! Segítség.

Figyelt kérdés

Sajnos elég szőrös típus vagyok. Fehér bőröm van, és fekete szőröm, tehát a legkisebb szőrszál is meglátszik rajtam.

Hogyan szőrtelenítsek a hasamon, a fenekem fölött, a fenekemen, a puncimon és a fenekem nyílásánál? Ezeken a területeken minden szeretnék, főleg, hogy nemsokára osztálykiránsulás és a Balatonra megyünk. Kérlek segítsetek. Mindegyik területen szeretném, szóval légyszi ne mondjatok olyat, hogy itt nem kell meg stb.

A KOZMETIKUSON ÉS A VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉSEN KÍVÜL.

Egyébként mikor először epiláltam a lábam alig bírtam ki, már sírtam. És nem is tartott sokáig, mert 1-2 napon belül már visszanőtt. És ugyanígy vagyok a hideggyantával is, hogy 1-2 napon belül már kezd is nőni. (Ezt a lábamon és a bikinivonalamon használtam eddig.)

Köszi a válaszokat.

2010. máj. 9. 19:33
 1/6 A kérdező kommentje:
ja, és 14L
2010. máj. 9. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
A legjobb megoldásnak a meleggyantát tartom. A hideg változata egy sz*r azt hagyd, nálam se vált be. Intim helyeken ha nem bírod ki a fájdalmat, akkor borotváld. Persze ettől megerősödik a szőröd és gyakrabban kell majd, szóval a gyanta lenne a legjobb megoldás.
2010. máj. 9. 19:36
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ. :)

és azt hol tudok venni, és mennyiért?

2010. máj. 9. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
én is ugyanilyen tipus vagyok mint te még a hasamon is van sajna:S én kozmetikushoz járok mivel nekem a boltban kapható hideg vagy meleggyanta nem nagyon vált be meg nem nagyon szeretem magam kínozni, 3hetente járok gyantára kozmetikushoz a lábam hasam meg a karom már több éve gyantáztatom és tényleg halványabb és kevesebb a szőr szal tényleg jó a gyanta de kozmetikussal, lehet hogy drágább mint más megoldás, de hatékony, a borotvát nem javaslom semmiképp max ott lent, a többi megoldás is elég felejtős
2010. máj. 9. 19:50
 5/6 anonim válasza:

Kozmetikus vagyok, és tényleg csak a borotvát tudom ajánlani, ha nem akarsz szakemberhez fordulni, de akkor készülj fel arra, hogy az is vissza fog nőni pár napon belül és meg fog erősödni egy idő után. Lehet, hogy ki is fog "pattogni" a bőröd, ezt úgy előzheted meg, ha előtte leradírozod, utána pedig bekened Neogranormonnal vagy kamillás hintőporral.

Én deréktól lefelé MINDENHOL (kar, láb, hónalj, punci, popsi, popsinyílás) epilálok, mert magamnak nem tudom maradéktalanul leszedni, és már alig van mit leszedni...:)

2010. máj. 10. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:

(első vagyok) A kérdésedre válaszolva, meleggyantát szinte bárhol tudsz venni: szuper-, ill. hipermarketekben, drogériákban. Az ára kb 1000 Ft. Nálam leginkább ez vált be:

[link]

A használatáról mindent el tudsz olvasni a dobozban mellékelt használati útmutatón, szóval nem egy nagy ördöngösség. Hajrá :)

2010. máj. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!