14 évig, mióta megszülettem arany fülbevalóm volt, és ezt nem nagyon vettem ki. Ha kiveszem, és teszek bele bizsut történne valami? Pl. Begyullad vagy ilyenek
Figyelt kérdés
2017. febr. 26. 17:40
1/5 anonim 

válasza:

Kétlem, gondolj bele hányan hordanak bizsut.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,de már a fülem megszokta az aranyat.
2017. febr. 26. 18:13
3/5 anonim 

válasza:

Ezt nem tudhatod, míg nem próbáltad.
Azért mert hosszú évekig csak arany volt a füledben, nem jelenti azt, hogy allergiás lennél a bizsura.
Próbáld meg, és ha piros lesz, ég, fáj, akkor vedd ki, mert nem bírja a bőröd.
Egyébként szoktatni kell, nekem sem bírta a bizsut, csak fehéraranyat, ezüstöt tudtam hordani. Aztán néha-néha betettem bizsut is kisebb időkre, mikor már éreztem, hogy fáj, piros a fülem kivettem, pihentettem kicsit. Majd újra. Ma már mindegy mit teszek be, semmi bajom.
4/5 anonim 

válasza:

Nem attól függ hogy megszokja e a füled az aranyat, hanem hogy nincs e fém allergiád.
Aműgy hordasz bizsut? Gyűrű stb ami kb egésznap rajtad van?
5/5 anonim 

válasza:

Ha félsz hordhatsz ezüst vagy nemesacél ékszert is, ezeket bírni szokta szinte minden fül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!