Milyen stílusú/típusú nők/férfiak jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy milyen az ízlésetek, linkekkel egybekötve! :)
Tudom, hogy van már ilyen kérdés, de arra lehet, hogy nem pont azok válaszoltak, akik majd erre fognak.
Köszönöm! :)
2010. máj. 9. 13:58
1/12 anonim válasza:
férfias arcél, széles váll:) világos szem. ja és legyen 180 fölött.
20/L
linket nem keresek, ha nem haragszol, az ízlésem elég változatos...
2/12 anonim válasza:
Hát nekem nem igazán vannak elvárásaim, de nem szeretem, ha egy fiúnak vörös a haja, és nem szeretem, a túl izmos fiúkat sem. Viszont szeretem a barna szemet. Ja utálom a bu*zis, és a nagyon emos fiukat is. :D
16/l
3/12 A kérdező kommentje:
Linkeket kérnék! :)
2010. máj. 11. 19:49
4/12 anonim válasza:
az intelligens, határozott, céltudatos, angyalkaarcú pasik, és megőrülök a nem b*zisan hullámos hajért (kicsit mikrofonos, de annyira nem:)......... :P
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
mint: Dar Friesen (Dj SW@T)
keskeny orr és arc, kb ennyi,esetleg sportos, vagy csak simán vékony.
17f
7/12 A kérdező kommentje:
Jól látom, szemöldökpiercing van az ajkában?:)
2010. máj. 11. 20:23
8/12 anonim válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
Fúú, a 2.-at jól kirizsporozták! :D Amúgy én is metalos vagyok, csak érdekel a közízlés. :)
2010. máj. 11. 20:44
10/12 A kérdező kommentje:
Látom nem lelkesedtek a téma iránt..:D
2010. máj. 11. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!