Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 180 feletti lányok, tudnátok...

180 feletti lányok, tudnátok pár biztató szót írni nekem?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és 185 cm. Egyszerűen utálom, ahogy kinézek a magasságom miatt. Olyan vagyok, mint egy létra mindenki mellett, még a fiúk 90%-ánál is egy fejjel magasabb vagyok. Velem egymagas lánnyal még nem is találkoztam soha. Hiába öltözöm fel csinosan, ahogy kilépek az utcára, rögtön elmegy minden önbizalmam, ahogy látom a sok csinos kis vékony csajt, akik mellett én egy elefántnak tűnök. Pedig nem is vagyok kövér. Nagyon el vagyok keseredve, és rettegek mi lesz ha még esetleg növök is. :(

Van is még velem hasonló magasságú lány? Írnátok pár biztató szót? Ti hogy viselitek ezt?

2017. febr. 20. 19:31
 1/5 anonim válasza:
Én 180cm vagyok. Régen utáltam a magasságom. Aztán elkezdtem élvezni,jó magasnak lenni. Te is előbb-utóbb meg fogod szokni. És magasabb pasit is találsz majd.
2017. febr. 20. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj: Én szívesen cserélnék veled. :)

A magas lányokat sokkal előbb észreveszi mindenki, jó eséllyel nem kell átszabni-felvarrni a ruhákat, mert minden tökéletesen áll úgy rajtuk, ahogy megveszik.

Én 150 centi vagyok, szintén 18 éves, mellben rettenetesen erős vagyok,pedig nem vagyok kövér, de az 'átlagos' lányok mellett gyakran egy tömzsi törpének érzem magam.

Lehet, hogy ezerszer mondták már, de te legalább elég magas lennék modellnek.

Engem mindig is vonzottak az ilyen jellegű szereplős munkák, de ezzel a magassággal max. gyógyszer vagy üdítőreklámokban kapnék szerepet.

Tehát ne keseredj el. A legjobb barátnőm is veled egymagas.

2017. febr. 20. 20:27
 3/5 opened paradise ***** válasza:

Bocsánat,hogy férfiként írok,de talán segít:

Én 182 körül vagyok. Van itt egy kasszáslány,aki majd egy fejjel nagyobb nálam.

És nem fogom dicsérni (mert a barátnőmet szeretem és mert megölne:D ),de sokkal normálisabban néz ki,mint sok lány és ha úgy lenne,nem lenne zavaró,pedig magasabb nálad.

2017. febr. 20. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:

"csak" 178 vagyok de sose zavart, a legtöbb csajnál legalább fél fejjel magasabb vagyok, pont ettől van egy kis önbizalmam, ha meg felveszek egy bőrkabátot meg egy vörös rúzst rohadtul úgy érzem hogy én vagyok a valaki :D

Jó mivel nem vagyok nádszál fehérnemű vásárláskor kicsit elszontyolodom mert a szexi fehérneműkhöz nincs tökéletes testem a cukikhoz meg magasan kicsit otrombának érzem magam szóval marad a rövidgatya-combzokni-lenge póló az "itthon ülve kényelmesen szexi" összeállításhoz, ennyi hátránya mondjuk van a dolognak :)

Meg kell tanulni nem törődni a negatív emberekkel, van hogy jön szembe egy alacsony csaj és úgy néz mintha előtte nyírtam volna ki az anyját, ilyenkor nem érzem rosszul magam, nem én tehetek róla hogy ekkora egyikünk is szóval csak annyit mondok magamnak hogy "Mivan irigykedik a törpe?" és megyek tovább. A csajok magasságával egyébként is ritkán szokott baj lenni, ha meg egy pasi azt mondja hogy neki túl magas vagy, az ő baja hogy nem tud bánni egy nővel :D

Ahogy apám mondja kidöntve minden fa megmászható.

2017. febr. 20. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
#2 általában jók a ruhák de a legtöbb hosszúujjú felsőnél ez már nincs így :D
2017. febr. 20. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!