Barbara Mori vs. Megan Fox vs. Jessica Alba?
Melyikük a szebb?
Barbara Mori:
Megan Fox:
Jessica Alba:
1. Barbara Mori
2. Megan Fox
3. Jessica Alba
Gondolom, már nem aktuális, de szerintem Barbara gyönyörű, akárki akármit mond. Megan is nagyon szép, szóval ő a második. Alba meg tök átlagos számomra (nem csúnya, csak nem tetszik különösebben), úgyhogy a rangsorom:
1. Barbara
2. Megan
3. Jessica
Igaz, hogy Megan Fox a világ egyik legjobb nője de én mégis Jessicát választanám...mert sokkal jobb kisugárzása van. Vagyis: az igaz hogy Megan a szebb, de mégis Jessica bűvöl el...újra és újra, nap mint nap, már a Honey óta, amiben először láttam :)
Vagy ahogy másutt már írtam is: a lényegi különbséget köztük a következőképpen tudom a leginkább érzékeltetni: Megant szanaszét és össze-vissza, elöl, hátul, oldalt, hogy a füle kettéálljon, míg Jessicával inkább szeretkeznék, sőt, szerelmeskednék. (Ezek bekövetkezési valószínűségét hagyjuk, maradjunk szigorúan elméleti síkon :D)
Barbara Monit nem ismerem, úgy értem nem láttam még semmiben. De a képek alapján am ő is egy bitang jó nő.
Am grat a kérdezőnek, ritka erős felhozatalt szedett itt össze. Erre bizonyíték a gyak.lag hármas holtverseny is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!