Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen színek illenének...

Milyen színek illenének hozzám? Milyen szemhéjpúder?

Figyelt kérdés
Néhányszor nézegettem oldalakat, hogy melyik (évszak)típusba tartozhatok a smink miatt, hogy vajon mi az ami a legjobban illene hozzám a színeim alapján, de sosem tudom megállapítani. Leginkább egyikbe sem... A hajam középbarna, a bőröm világos viszonylag, de egyértelműen sárgás. Nyaranta nagyon könnyen lebarnul és nincsenek szeplőim. Egységes színű, nem szokott rajta pirosság lenni meg semmi (vagyis egy-egy pattanáson kívül). A szemem sötétbarna. Amúgy szemöldököm, szempillám is fekete. Szerintetek milyen szín illene hozzám a legjobban? Szerintem elég tipikusak, szokásosak ezek így együtt, de valahogy mégsem említik ezt az összeállítást így

2017. febr. 11. 17:39
 1/4 anonim válasza:
Fekete vagy zöld
2017. febr. 11. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg arany?:) Barnás színek..
2017. febr. 11. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok, annyi, hogy a szemem színe más (soha senki nem tudja megállapítani, hogy milyen, van ebbe minden szín :D ) és nekem a barnás színek jól állnak, azokat használok.
2017. febr. 11. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. febr. 12. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!