Fehér bőröm van. Mennyit napozzak?
Észrevettem,hogy mostanában,ilyenkor tavasszal jobban fog a nap,mint nyáron.Sajnos én nagyon fehér vagyok,de barna bőrt akarok.Szoláriumba nem fogok menni,az önbarnítók pedig 2 forintot se érnek.Mostantól napozni fogok.Ilyesmi barna bőrt szeretnék:
Egyébként viszonylag könnyen barnulok.Mennyit,hány órát napozzak egy nap,ha minnél hamarabb barna szeretnék lenni?
Nem úgy van fehér bőröm,hogy alapból ilyen.Alapból világos barna,normál színű a bőröm,csak már nagyon rég nem napoztam,tavaly nyáron se sokat voltam a napon,és kifakultam.De volt olyan nyár,amikor nagyon barna is voltam,és olyan szeretnék most is lenni:)
Amúgy köszi a válaszokat:)
Nekem ilyesféle típusú bőröm van, és szeretnék rácáfolni arra a tényre, hogy a fehér bőrűek nem barnulnak.
Lehet, hogy én kivétel vagyok, de tökéletesen lebarnultam, pedig nem volt a tervben ("odaégtem", aztán pár napra rá aranybarna lettem) az viszont igaz, hogy nem tart túl sokáig, legalábbis nekem, hogyha nem napozok heti rendszerességgel, akkor szinte tuti, hogy alig egy hónap múlva újra hófehér leszek.
Én naponta húsz-harminc percet napozok, ha van rá lehetőségem, csak azért ennyit, mert én nagyon könnyen leégek, néha még naptej mellett is sajnos. Kritikus bőröm van.
Amúgy én is nagyon fehér bőrű vagyok, de én is barnultam már nagyon szépen. :)
Ez hülyeség, hogy akik fehér bőrűek, nem barnulnak :P A barnító krémmel egyetértek, semmit sem használ, inkább sárga leszel tőle. :)
Bocsi, h nem a kérdésedre válaszoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!