Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Microdermál piercinggel gondok?

Microdermál piercinggel gondok?

Figyelt kérdés

Tavaly márciusban csináltattam, azaz közel egy éve. Szépen gyógyult és majdnem egy évig rendben is volt vele. Aztán pont karácsonykor csak éppen a hajamat szerettem volna a fülem mögé tenni majd ekkor láttam, hogy véres. Nem fájt, viszont vérzett és látszott az egész talapzat, hogy hová lett berakva. Egy picit befele nyomkodtam majd igazából csak lefertőtlenítettem és ezt folytattam minden este (mármint a fertőtlenítést). Aztán most a pirosság elmúlt, viszont minden nap (azóta több mint egy hónap eltelt) folyamatosan kevés száraz var-szerű cucc megy rá. Azaz váladékozik egy picit. Tényleg csak egy kicsit, de akkor is. Fertőtlenítve volt/van de nem múlik.

Mit tudok vele kezdeni?

#piercing #elfertőződés #mictodermál #dermal anchor
2017. febr. 6. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Vissza kéne menni a piercerhez
2017. febr. 6. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nyár végén elköltöztünk és így nem tudok oda visszamenni ahol csináltattam. :S
2017. febr. 6. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt éveken át és bizony az idő múlásával egyre kényesebb mivel előbb-utóbb kilökődik. Ha az enyémet egy kis napsugárzás érte napokon át gyulladt volt. Aludni se volt jó azon az oldalon nem is beszélve arról amit írtál, beleakadt a hajamba.. Megelégeltem és kivetettem.
2017. febr. 7. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Másik piercer
2017. febr. 7. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!