Az epilátort jó használni combra is? és ha igen milyen időközönként?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 11:36
1/10 anonim válasza:
Miért ne lenne jó?
Az attól függ milyen gyorsan nő a szőr a combodon
2/10 anonim válasza:
ott használod ahol akarod, és amilyen gyakran akarod.
3/10 anonim válasza:
Én mindenhova azt használom, még a szeméremajkaknál is. Igen, durva, de vane gy jó módszerem. Sokat úsztam, jól bírom a hideget. Mirelit cucc, jól lefagaysztod vele a bőröd. De annyira, hogy már bizseregjen, utána nem érzel semmit a gyantából :)
5/10 anonim válasza:
Lehet, de azert szamolj azzal, hogy egy ido utan elkezd visszanoni a szor es lehet, hogy a borostas comb rosszabb...
6/10 anonim válasza:
nem gyanta, de attól még igaz az állítás, hogy bárhol lehet használni. én is használom intim területre is. mindenhova. más módszert nem is használok.
7/10 anonim válasza:
Igen. Amúgy, ha gépet használsz, a szőr utána ritkább lesz, és finomabb. És pár alkalom után nem is nagyon fáj már.
8/10 anonim válasza:
Akkor csak nekem vannak szőrbenövéseim az epilátortól:(
9/10 anonim válasza:
nekem is volt szőrbenövésem egy két évig mindig ugyanazon a 2 3 helyen. mindig kiszedtem, leepiláltam, azóta nincs már ott, és több sem lett.
de amíg ott volt, az sem volt gáz. egy másodperces 'operáció':)
10/10 anonim válasza:
Jó combon is, de szerintem eléggé fáj. Szőrbenövés ellen használjatok rendszeresen (kb. hetente) bőrradírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!