Pasik! Nálatok kizáró ok ha egy lánynak (nagyon) vékonyak a lábai?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt latom hogy milyen gusztustalan szerintetek a vékony láb, pálcika, stb.
En ugy nagyjából elégedett vagyok a testemmel de az zavar hogy a vádlim olyan mint egy anorexiasnak( évek ota olyan hiaba hiztam valamennyit), meg a combom közti rés miatt nem tudok szoknyát felvenni de más bajom nincs a combommal.
Tényleg annyira borzasztó a vékony láb?
2017. jan. 29. 16:43
1/10 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a vékony lábbal.
2/10 anonim válasza:
Nem csak szólj hogy nem csomagokjalak össze birkozáskor :D
3/10 anonim válasza:
Engem kifejezetten vonz. Ha gondolod írj
4/10 anonim válasza:
Ha a combod nem vékony, akkor talán oké. Hirtelen most nehéz megmondani pontosan.
5/10 anonim válasza:
Nekem is vékony a lábam (vádlim, combom) de ez nem oszt vagy szoroz semmiben, van akinek ez tetszik.
7/10 anonim válasza:
Kinek mi, nekem tetszenek a szép, hosszú, vékony lábak (is).
8/10 anonim válasza:
Edzeni kell és egyből nem lesz vékony. Az izom adja a formát, nem a zsír.
9/10 anonim válasza:
Nem kizáró ok és nem borzasztó. Hidd el a pasik nem problémáznak annyit a nők testével kapcsolatban, mint amennyit a nők foglalkoznak saját magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!