Szerintetek gáz az ha 14 évesen már tetoválása és piercinge van egy lánynak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 18:43
13/20 anonim válasza:
Majd két év múlva az utcasarkon fog állni. Gyönyörű...
15/20 anonim válasza:
Gáz, mert látszik hogy nem gondolta végig.Imádom hogy az emberek rohannak tetováltatni aztán pár év múlva meg bőgnek hogy le kell szedetni mert elhamarkodta.Könyörgöm nem vedlik le a bőröd hogy gyorsan ki kell tetováltatni!Hagyjad pihenni az ötleted egy pár évig hogy teszteld magad, tényleg akarod-e!Piercing benő ha szerencsés vagy mert pl szemöldökből ki is szakadhat ha olyan fiatalon csinálod.(Tudom mert ismerősömmel megtörtént)
16/20 anonim válasza:
Osztálytársam (gimis) az első napon a suliban, mikor megmutogatta a nyelv-köldök-orr piercingjeit meg a hatalmas tetoválást a derekán, mindenki csak bámult. 12 évesen csináltatta, a tetkót meg 13. Nem is az, hogy gáz, mert nem kell más véleményével foglalkozni, de el sem tudom képzelni a mai napig, hogy engedték meg neki a szülei.
17/20 anonim válasza:
"Majd két év múlva az utcasarkon fog állni. Gyönyörű..."
- Te meg hol fogsz állni ennyi ésszel? Vagy elmondanád a tetkó és piercing meg a ribancok közt az összefüggést? Mert érdekelne. Pff.
19/20 anonim válasza:
Nem gáz... és 13évesen a raszta haj? :D és 15évesen 3 piercing(szinte havonta 1)? :D
Jééé és tanulok rendesen és nem vagyok az utcasarkon. :) És ép ésszel gondolkodom, munkát is keresek.
Nem kell mindenit elitélni akikben vas van....
17L
20/20 anonim válasza:
A piercing nem gáz. Én 14 éves leszek és van 2 fültágítóm,a jövőhéten pedig megyek pc-t csináltatni a köldökömbe.[: Mindezek ellenére pedig jól tanulok, és nem fogok két éven belül az utcasarkon kikötni.. de azért a tetoválás 14 évesen elég furcsa..:OO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!