Fiúk! Nektek tetszenek az alacsony, formás, szép, szemüveges, okos, vicces, kedves, aranyos lányok?
Én valami ilyesmi vagyok, de úgy érzem, hogy a fiúk gyakorlatilag észre sem vesznek... Mindegyik azt mondja, hogy ők a normális csajokat keresik, mégis a folyosón a legnagyobb k.-kat bámulják meg és beszélnek róluk. Elvileg a belső fontosabb, de az említett lányok belülről egyenlőek a 0-val. Nem tudom mi a baj velem... (nem vagyok amúgy egyáltalán egoista,stréber és öntelt). Elég visszahúzódó típus vagyok, de ha valakit közel tudok engedni magamhoz,megnyílok és őszintén tudok beszélni bármiről.
16/L
köszi!
Nem lehet hogy csak te hiszed azt hogy szep formas okos csinos kedves vicces csaj vagy??
Csak mert en 153cms 45kgos
szemuveges szep nagypofaju kicsit orult csaj vagyok es ram tapadnak a sracok tulzas nelkul..teged meg lesz@rnak pedig te meg okos vicces kedves es aranyos is vagy? Valami nem kerek vagy anyukad mondogatja neked ezt?
Jegyezd meg egy szulonek mindig a gyereke a legszebb de masnak attol meg lehetsz hanyadek
Szep nagypofam van😂😂
De erted a lenyeget gondolom😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!