Ti hanyasra pontoznátok, Selena Gomez külsejét?
Figyelt kérdés
10 pont, a max.2017. jan. 25. 17:08
1/9 anonim válasza:
Nálam elv, hogy nem pontozok senkit, akit csak képekről és felvételről lehet látni. Ég és föld a különbség. A rahedli fotoshop miatt minden képen jól néz ki, a való életben ennek a töredéke lehet. És nem, nem vagyok elfogult, nem imádom, de nem is utálom, ezért nem istenítem, és nem is gyűlölöm.
2/9 anonim válasza:
nem szeretek pontozni,de szerintem nagyon szép :)
3/9 A kérdező kommentje:
Nálam *10-es, mivel a kedvenc színésznőm. :)
2017. jan. 25. 17:56
5/9 anonim válasza:
Lányként írok. A teste okés, a korosztálya java úgy néz ki, vagy még jobban. Az arca viszont nem tetszik, olyan mint egy pingyurka kislányé.
6/9 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű nő. (lány vagyok) 10!
8/9 anonim válasza:
Biszex nőként mondom, hogy nekem nem jön be. De amúgy ő még a szebb hírességek táborát képviseli, szóval legyen 6.5 ;)
22/N
9/9 anonim válasza:
Gyönyörű lány,szóval abszolút 10. Szerintem természetes szépség,és nincs benne erőltetettség.Az arca kedvességet sugall,és ha ránézel akkor egy gyengéd,s finom lánynak tűnik.És valószínűleg az is!❤ I love Selena Gomez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!