Friss tetoválás után még akkor sem szabad menni szoliba,
ha le van fóliázva? Meddig nem szabad menni? És mivel
kell kenni, hogy gyorsan gyógyuljon?
Figyelt kérdés
egy 5cmes tetoválásról lenne szó, ami a tarkómon lesz.
ez lesz nekem az első.
2010. máj. 6. 10:24
1/9 anonim válasza:
tilos napoztatni olyan jó egy hónapig. legalábbis nekem ezt mondták. így szoliztatni sem szabad, mert tönkreteszi
2010. máj. 6. 10:34
2/9 anonim válasza:
szia:)
szerintem lehet menni szolizni, de érdemes várni vele 1-2 hetet, mivel egy tetoválás teljes gyógyulási ideje 2 hét:)
szóval inkább várj, minthogy ne legyen szép...:)
de ha tarkón van, akkor azt vmivel le tudod takarni...és akkor nem elsz semmi baja:)
az nem olyan testrész és nem olyan túl nagy:)
de azért ne érje sugárzás:)
sok sikert::)
2010. máj. 6. 14:39
3/9 A kérdező kommentje:
és ha holnap megcsináltatom és jövő szerdán v pénteken elmennék,lefóliázva akkor az nagy baj lenne.mivel a tarkóm azon a fejtartón lenne rajta,így közvetlenül nem érné az uv.
2010. máj. 6. 15:04
4/9 anonim válasza:
Hát sztem nem ér annyit az egész. Vagy a tetkó vagy a szoli.
2010. máj. 6. 17:36
5/9 anonim válasza:
második vagyok:) szerintem ha holnap csináltatod, akkor jövhét szerdáig v péntekig nem kell fóliáznod, csak 1-2 napig kell:)
de erről azért kérdezd meg a tetoválót, mert mindenki mást mond:)
akkor már mehetsz szerintem, de vmi kis törölközővel vagy vmivel takard még le, biztos ami biztos:)
2010. máj. 6. 18:20
6/9 A kérdező kommentje:
és kb. mennyi ideig tarthat amíg elkészül?
2010. máj. 6. 19:57
7/9 anonim válasza:
hááát 5 cm az nem sok idő szerintem...attól függ mennyire bonyolult, illetve színes-e:)
ha gyakorlott tetoválóhoz mész, szerintem max. 1 óra:)
2010. máj. 6. 21:13
8/9 A kérdező kommentje:
ma kész lett.kb 20 perc volt,és nem fájt egyáltalán.a srác aztmondta h nem kell fóliáznom.ő tett rá egyet,de aztmondta az sem baj,ha lejön.
2010. máj. 7. 15:00
9/9 anonim válasza:
Szia! Hát nekem is van 2 is, egy a derekamon és egy a csuklómon. Mikor én csináltattam őket akkor mind a 2 alkalomaml azt mondta a tetováló hogy úgy az érdemes hogy széplegyen és könnyebben gyógyuljon hogy az első 3 nap napi 3szor fóliázzam át és kenjem be vékonyan bepantennel. Víz se nagyon érje, utánna ha eltelt a 3 nap akkor még kb egy 4 napig csináljam emg ezt a npi 3alkalmi bepantenes részt és akkor gyorsan begyógyul és szép lesz. Így is lett, sokaktól hallottam hogy 'kiszőrösödött' :D vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, amikor képződött az új hámréteg. Nekem ilyen godnom nemvolt abszolút vele, nagyon szép és elmosódva sincsenek a szélei mint azt sokaknál lehet látni. Napoztatni emg szoliztatni meg 1 hónapig nem ajánlatos, ha nem akarod hogy egész életedben egy olyan tetoválás legyen rajtad ami lehetne szebb is. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!