Fiúk! Melyik lány jönne be?
Inkább lennétek egy nagyobb mellű lánnyal akin van egy kis felesleg, vagy egy vékony vánnyal kis mellekkel ?
Nem tudom,hogy fogyokurázzak-e, van rajtam egy pár kg felesleg, de ha lefogyom akkor a mellem is 'leenged' .
És mi számit jobban, hogy vékony legyen, vagy ,hogy szép arca legyen ?
Nagyon vicces utolso válaszolo :)) , de nem nem szerétnem az a nemes foglalkozást uzni :DD ...
Csa dilemmázok, hogy ost hogy felsezdtem pár kilot, tetszike gy srác, és remélem ,hogy ennek elllenére is tetszeni fogok neki.
Vékonyat választanám, de fontosabb, hogy szép arca legyen.
Magad miatt akarj változni, ne egy fiú miatt. Ha magadnak tetszesz így, akkor nem szükséges fogynod.
Ha az alakot nézzük, akkor nekem a vékony kis mellel tetszik.
Kicsit sem probléma nálam a kis mell, nekem pl a nagy nem tetszik.
Arc pedig szerintem minden esetben számít, hiába van valakinek szép alakja... azért legyen valamennyire a kettő összhangban :)
(szép alatt bármilyet értek-kinek mi a szép)
Arc pedig szerintem egyértelműen fontosabb. Az alakon egyébként is lehet alakítgatni, az változhat, de arcon természetes úton nem sokat :/ max kicsit pufibb vagy vékonyabb stb, de ugyebár az lényegében fix.
Nagyon lehangoló tud az lenni, ha valakinek az alakja szép, de kár volt a fejére nézni vagy fordítva (bár néhány esetben az illető nem tehet róla; de 1-2 sminkrendszert és divatszerűséget elnézve...inkább nem megyek bele :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!