Szerinted szép vagyok? (Kép)
2017. jan. 17. 16:58
21/36 anonim válasza:
miért nem illik hozzá ez a smink?
eleve nem tűnik soknak. vagy nincs is rajta sok, vagy szépen csinálta meg. egyedül a rúzs az, ami nem valami natúr szín. minden más teljesen visszafogott. szerintem egyébként mér a rúzs se durva cseppet sem...
szerintem szép vagy. nem tudom, a szemöldöködet kifestetted? ha igen, lehet jobb lenne nélküle, vagy máshogy kifestve. ha ez a természetes állapota, akkor lehet kéne igazítani rajta, de én biztos nem szedném ki sokkal vékonyabbra.
22l
22/36 anonim válasza:
Szép, de nagyon beképzelt fejed van.
25/36 anonim válasza:
hát szerintem egy rád is rádférne a szokásos optikai tuning, amit már minden idősebb csaj nyomat...
szemöldökszedés meg ilyesmik...
egyébként sztem nem lennél rossz csaj, de valami mégis fura.. talán a kép miatt
24f
26/36 anonim válasza:
Szép, de ez a szemöldök annyira hazavágja az egészet, csinálj vele valamit.
28/36 anonim válasza:
szerintem semmi gond nincs a szemöldököddel, inkább legyen ilyen, mint tetovált, vagy egy kis csík
29/36 anonim válasza:
borzalmasan sok a smink... nekem nem tetszel.
30/36 anonim válasza:
átlagos vagy!bár kevesebb sminkkel kiváncsi lennék hogy nézel ki 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!