Nagyon könnyen koszolódik a körmöm alatt, van valami ötletetek ellene?
Figyelt kérdés
Pedog nem végzek semmi olyasmit, ami miatt kellene. Van valami ötletetek? Szeretném, ha meg tudnám hagyni természetesre, de akkor napi 5-6 alkalommal körömkefével kellene tisztítanom, amire nem mindig van lehetőségem.2017. jan. 14. 20:48
1/6 anonim válasza:
a felsoroltakon kívül mást nem tudsz tenni, lakkozd be a körmöd és akkor nem feltűnő.
2/6 anonim válasza:
Furcsa, nekem fiúként nem koszolódik. Egyébként kézmosással is meg tudod tisztítani. Folyékony szappant nyomsz a tenyeredbe és a másik kezeddel körkörösen a körmöddel vakargatod. Majd cserélsz. Nekem ez kitisztítja és egy perces kézmosásba kerül.
3/6 anonim válasza:
Én nem tudom elviselni, ha koszos a körmöm, de egy átlagos nap folyamán nem szokott bekoszolódni. Néha főzésnél, ha hámozni, vagy pucolni kell valamit akkor egy kicsit, de az utána azonnal körömkefével ki lehet tisztítani. Mit csinálsz, hogy ennyire gyakran szembesüls ezzel a problémával? :O
4/6 A kérdező kommentje:
Reggel felkelek suliba megyek, délután hazaérek, sorozatozok, kutyákat sétáltatom, aztán edzés, tanulás, este a hörcsöggel szórakozok :D szóval semmi olyat, ami miatt kellene.
2017. jan. 15. 18:00
5/6 anonim válasza:
Edzés, kutya és a hörcsögözés közben simán koszolódhat.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát de nem ennyire :D plusz suliból hazaérve is olyan :D
2017. jan. 15. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!