Ajánlana valaki Hajdúnánáson vagy környékén egy jó műkörmöst? Ha igen mennyiért csinál zselés műkörmöt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 12:13
1/7 anonim válasza:
Hajdúnánáson ismerek egy nagyon jó körmöst, Nábrádi Annának hívják,nagyon ügyes és tartósak a munkái! Én is hozzá járok,úgyhogy bátran ajánlom. www.koromvarazsszalon-mlap.hu ezen a címen megnézheted az árakat és a munkáit.
2/7 anonim válasza:
Rosszul írtam a címet,helyesen: www.koromvarazsszalon.mlap.hu
3/7 anonim válasza:
Török Évának nagyon szép,igényes munkái vannak,én őt ajánlanám.Iwiwen megtalálod.Török Éva,Hajdúnánás.
4/7 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 05-31 21:18
Évának már láttam a munkáit de nekem nem nagyon jött be,meg mondták hogy levegősödik...
5/7 anonim válasza:
Kinek az egyik,kinek a másik.Nekem ő.
Soha nem mennék Nábrádi Annához,pedig kb kettejük között lakom.Nem tartom túl jónak a munkáit.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom mit nem tartasz benne jónak,sok körmös versenyt nyert már,profi!7 hetente járok töltetni,mert annyira tartós,olyan díszítéseket és technikákat is tud amit itt még nánáson senkinél sem láttam. Pár ismerősömön láttam Éva munkáit,töredezve,felválva és maga a köröm sem volt esztétikus. De igazad van,kinek ez kinek az.
7/7 A kérdező kommentje:
Közben megcsináltattam a körmöm Nábrádi Annánál. Jól választottam mert nagyon szép lett a körmöm,ilyen szépet még nem is láttam máson sem, úgyhogy büszkén mutogatom mindenkinek:) Már 6hetes és semmi baja,egy sem tört le és nem vált fel.
2010. jún. 26. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!