Miket használsz a fürdőszobában?
Húú. A márkákat időnként váltogatom, úgyhogy most a jelenlegit tudom leírni.
Reggel:
arclemosó - natúr szappan vagy dr.organic teafás arctisztító
hidratáló - Neobio 24 órás hidratáló kombinált bőrre
szemkörnyékre - Ziaja kecsketejes szemkörnyékápoló
dezodor - általában alumíniummentes krémdeo
smink - változó, attól függ, hogyan alakul a nap és épp milyen a bőröm állapota. Néha semmi, néha korrektor és kevés púder, néha BB krém, korrektorral, púderrel, kevés szemhéjárnyalóval, szemöldök- és szempillaspirállal, szájfénnyel.
Este:
sminkeltávolítás - micellás vízzel
arctisztítás - mint reggel, esetleg bőrradír és házilag készített pakolás, ha van időm, kedvem
fürdés - változó, babafürdetőtől natúr tusfürdőn, natúr szappanokon, fürdősókon át házi vagy bolti testradírig sok minden akad, időtől és kedvemtől függően.
testápolás - most épp egy gyümölcsös testvaj, de a babaápoló termékeket szeretem
arckrémnek - natúr sheavaj vagy a Himalaya Herbals tégelyes aloe verás kréme.
szemkörnyékre - ugyanaz, mint reggel
hajmosáshoz - általában valamilyen babasampon vagy érzékeny fejbőrre való sampon (pl. Aveo)
Általánosságban:
kézmosáshoz - natúr szappan
utána - egyszerűbb kézkrém
ritkán - körömlakklemosó (mostanában nincs időm lakkozni)
Remélem semmit nem hagytam ki... :)
Sampon, kondícionáló: Dr. Organic E vitamin
Hajmaszk: Dr. Organic Argan oil, Spa magic, Body shop rainforest shine, Lush, vagy házi tojásos-olajos
Leave-in hajolaj: Body shop beautifying olaj
Arc- és testlemosó: Koji San kojic acid fehérítő szappan
Arcmaszk: Body shop himalayan carchoal mask, Lush maskok, Manuka Doctor peel off mask
Hidratáló: arcra, nyakra cacay olaj, testre Body shop beautifying olaj vagy body butter
Dezodor: Salt of the earth spray (unscented)
Lábra Body shop hintőpor
Fogkrém: Sensodyne, szájvíz: Listerine
Smink: Bare minerals mineral veil, matte foundation, corrector/concealer, blush, mégegyszer mineral veil, a szemöldököm és a szemhéjam Body shop gel linerrel szoktam kihúzni, spirál: Body shop
Sminklemosó: cacay olaj
A Schauma sima hamvasító samponját, meg egy szintén Schauma balzsamot.
Tusfürdő illatemntes baleás.
Mosakodó kendőt a popómra, dörzsis kesztyűt a testem többi részére, kivéve arcra, nem tudom a márkjukat.
Testápoló Neutrogéna/Paula's choice.
Sminklemosó, arclemosó Balea, arctonik Pixie/Paula's Choice, Cosrx szérum, Paulas choice hámlasztó, Benton/La Roche posay hidratáló krém.
A fogkrém meg mikor milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!