Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miket használsz a fürdőszobában?

Miket használsz a fürdőszobában?

Figyelt kérdés
(Pl. smink, sampon, stb.)
2017. jan. 9. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Húú. A márkákat időnként váltogatom, úgyhogy most a jelenlegit tudom leírni.

Reggel:

arclemosó - natúr szappan vagy dr.organic teafás arctisztító

hidratáló - Neobio 24 órás hidratáló kombinált bőrre

szemkörnyékre - Ziaja kecsketejes szemkörnyékápoló

dezodor - általában alumíniummentes krémdeo

smink - változó, attól függ, hogyan alakul a nap és épp milyen a bőröm állapota. Néha semmi, néha korrektor és kevés púder, néha BB krém, korrektorral, púderrel, kevés szemhéjárnyalóval, szemöldök- és szempillaspirállal, szájfénnyel.

Este:

sminkeltávolítás - micellás vízzel

arctisztítás - mint reggel, esetleg bőrradír és házilag készített pakolás, ha van időm, kedvem

fürdés - változó, babafürdetőtől natúr tusfürdőn, natúr szappanokon, fürdősókon át házi vagy bolti testradírig sok minden akad, időtől és kedvemtől függően.

testápolás - most épp egy gyümölcsös testvaj, de a babaápoló termékeket szeretem

arckrémnek - natúr sheavaj vagy a Himalaya Herbals tégelyes aloe verás kréme.

szemkörnyékre - ugyanaz, mint reggel

hajmosáshoz - általában valamilyen babasampon vagy érzékeny fejbőrre való sampon (pl. Aveo)

Általánosságban:

kézmosáshoz - natúr szappan

utána - egyszerűbb kézkrém

ritkán - körömlakklemosó (mostanában nincs időm lakkozni)

Remélem semmit nem hagytam ki... :)

2017. jan. 9. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Sampon, kondícionáló: Dr. Organic E vitamin

Hajmaszk: Dr. Organic Argan oil, Spa magic, Body shop rainforest shine, Lush, vagy házi tojásos-olajos

Leave-in hajolaj: Body shop beautifying olaj

Arc- és testlemosó: Koji San kojic acid fehérítő szappan

Arcmaszk: Body shop himalayan carchoal mask, Lush maskok, Manuka Doctor peel off mask

Hidratáló: arcra, nyakra cacay olaj, testre Body shop beautifying olaj vagy body butter

Dezodor: Salt of the earth spray (unscented)

Lábra Body shop hintőpor

Fogkrém: Sensodyne, szájvíz: Listerine

Smink: Bare minerals mineral veil, matte foundation, corrector/concealer, blush, mégegyszer mineral veil, a szemöldököm és a szemhéjam Body shop gel linerrel szoktam kihúzni, spirál: Body shop

Sminklemosó: cacay olaj

2017. jan. 9. 16:51
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:

A Schauma sima hamvasító samponját, meg egy szintén Schauma balzsamot.

Tusfürdő illatemntes baleás.

Mosakodó kendőt a popómra, dörzsis kesztyűt a testem többi részére, kivéve arcra, nem tudom a márkjukat.

Testápoló Neutrogéna/Paula's choice.

Sminklemosó, arclemosó Balea, arctonik Pixie/Paula's Choice, Cosrx szérum, Paulas choice hámlasztó, Benton/La Roche posay hidratáló krém.

A fogkrém meg mikor milyen.

2017. jan. 9. 18:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Te jó ég, mennyi minden... amúgy a borotvát és hozzávalóit lehagytátok. :)
2017. jan. 9. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert epilálni szoktam és nem a fürdőszobában. (2 voltam)
2017. jan. 9. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:
A női borotvát ugyanúgy a natúr szappannal/tusfürdővel használom, de azt hittem, csak az ilyen "folyékony" cuccok érdekelnek. Persze, a törölköző, hajszárító, papucs stb. is ott van. És én is epilálok és nem a fürdőben.
2017. jan. 10. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!