Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek hogy...

Lányok, szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 3. 22:01
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

és szerintetek mit csináljak hogy átlagosnál jobban nézek ki?:D

mosolyogni a képeken nemannyira szeretek, mert legtöbbször olyan fura műmosoly lesz, de a szerintem a mosolyommal rendbe van minden. (Főleg hogy régebben volt fogszabályozóm)

2010. máj. 4. 18:10
 32/39 anonim ***** válasza:
Szerintem rendbe van veled minden.Ne másnak(tehát ne nekünk) akarj megfelelni,hanem saját magadnak.Ha tetszik magadnak,amit a képen látsz,akkor tényleg olyan is vagy,amit képzelsz a külsődről.A belsőddel pedig totál rendbe van minden.Nem kell változni mások kedvére.
2010. máj. 4. 18:54
 33/39 anonim ***** válasza:
Szerintem helyes vagy. 15/L
2010. máj. 4. 21:25
 34/39 anonim ***** válasza:
ugyan minek akarnál változni?:) 1-2 szándékosan szemétkedőt leszámítva a válasozlók nagyon nagy részének tetszel, idősebbnek tűnsz a korodnál, szép szemed van, kedves és normális embernek tűnsz! Ne akarj machó lenni, azok mind hülyék:P:D A lényeg, hogy ez alapján a normális lányoknak valószínűleg tetszel a környezetedben. Mondom, max kicsit hosszabb haj, az sok lánynak bejön :) 21/N
2010. máj. 4. 21:43
 35/39 anonim ***** válasza:
Ne, hosszabb hajat ne. Akkor még fiatalabbnak fogsz tűnni. A 13-15 éves korosztályé most a 5cm vagy annál hosszabb haj...
2010. máj. 5. 23:07
 36/39 anonim ***** válasza:
1000% hogy van akinek te vagy az álompasi ;)
2010. máj. 7. 07:52
 37/39 anonim ***** válasza:

A szemed nagyon tetszik:)

Amugy nem vagy csúnya,egy előnyösebb frizurával...hmmm:)Nem rossz!

2010. máj. 7. 10:35
 38/39 anonim ***** válasza:
Azért kéne hoszabb haj,mert ez a rövid szarul áll a fejformájához,és ha fiatalabbnak tünne,akkor annak,de jobban nézne ki.. Amúgy szerintem aranyos vagy,a szemeid szépek,a bőröd szép.Szerintem csak a hajad előnytelen neked!
2010. máj. 7. 15:04
 39/39 anonim ***** válasza:
gyönyörűek a szemeid:)
2010. máj. 7. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!