Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány?

Szerintetek szép ez a lány?

Figyelt kérdés
[link]

2017. jan. 1. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tudtad hogy ez egy anonim oldal? És senki nem fogja bevenni ezt az "ismerősöm küldte" sztorit?:D

Egyébként alig látni valamit a képből, kb 11-12 lehet(sz) ezért még iszonyat sokat fog(sz) változni. Kislányokról nem szeretek olyan véleményt alkotni hogy szép vagy csúnya, egyrészt nem lehet még nőnek, vagy tinilánynak tekinteni és ilyen korban egy két szó is nyomokat hagyhat egy kislány lelkében.

2017. jan. 1. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát ezen a képen nem a legelőnyösebb arcot vágja,de egyébként kedves,bájos arca van.

Azért egy olyan kép jobb lenne egy ilyesmi kérdésen,ahol nem egy kanapén fekszik és grimaszol.

2017. jan. 1. 15:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy anonim oldal, nem azért hoztam fel, hogy ismerősöm küldte, hanem azért egyszerűen nincs másik képem róla, ennyi..:D Egyébként a kommenteken meglepődtem, mert amúgy 20 éves.
2017. jan. 1. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem szép. 14-16 körüli lehet.
2017. jan. 2. 07:44
 15/16 anonim válasza:
Ilyen rossz minőségű képből nehéz megmondani. De én olyan átlagosnak látom. Lehet ha jobb kép készülne róla mé nagyon szépnek is látnám.
2017. jan. 2. 16:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi értelme van a kérdésnek ??? Nem te vagy a képen, nem is te kérdezed, nem is az van a képen, aki kérdezi, wtf
2017. jan. 4. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!