Mely sminkmárkák tartoznak a rosszabbak közé?
Csak szerinted!
Számomra bevált a Miss Sporty és Lovely.
Nem tudok mondani rosszat, mivel nem próbáltam ki az összes létező márkát, mivel pénzem sincs rá.
Inkább olyan van, hogy egy márkának akad néhány vagy akár több gyengébb minőségű terméke. Pl. szerintem alapozóból az essence meg ezek elég gagyik, de a szemöldökceruzát meg a szájceruzáik, vagy az essence körömlakkok pl elég jók.
Nyilván az olcsók sokszor kevésbé tartósak, és alapozót lehet nem ezektől vennék, de szerintem a legtöbb sminkmárkának van pár kifejezetten jó terméke is.
Lovely, Catrice nem jött be.
Essence, Miss Sporty termékei között akadnak elég jók. Az Avonban szintèn.
Oriflame-mel nem sok tapasztalatom van.
NYC alapozót is vettem már, az egyik jó volt, a másik híg fo$ :D
Rossmann meg Dm saját márkás termékei között is vannak jók.
Maybelline-ből is fogtam ki jót, rosszat is.
A Catrice szerintem egy jó márka. Van az a tégelyes korrektora, az a Camouflage Cream. Az valami hihetetlen jó. Előtte Astorom volt, hát az lóf#sz a Catrice-hez képest, pedig háromszor annyiba került.
A Miss Sporty és a Lovely ilyen kiskamaszoknak, tinilányoknak való márkák, akiknek nem érzékeny a bőrük még és a szebpénzükből meg tudják venni.
Az Essence alapozói rosszak, de a rúzsok és a körömlakkok nekem beváltak, meg a sminkecsetek is.
Persze tényleg attól függ, hogy mihez képest.
Pl egy Lovely a Maxfactorhoz képest nem jó. A Maxfactor meg a MAC-hez vagy az Estée Lauderhez képest nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!