Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mely sminkmárkák tartoznak a...

Mely sminkmárkák tartoznak a rosszabbak közé?

Figyelt kérdés
Szerintem a Catrice, Essence, Avon, Oriflame, Miss Sporty, Lovely, Lovely.
2017. jan. 1. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerinted.Attól függ,mi a rossz.Ezek nem rossz márkák,és ár érték arányban is jók,sok embernek beválnak a drogériás vonalon.Szerintem sokkal rosszabb egy L'Oréal,amiben csak a márkát fizeted meg,és pl.egy,Kryolan vagy Ben Nye is hasonló áron van és az legalább professzionális.
2017. jan. 1. 11:44
 2/7 A kérdező kommentje:
L'oreál egy jó sminkmárka.
2017. jan. 1. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak szerinted!

Számomra bevált a Miss Sporty és Lovely.

Nem tudok mondani rosszat, mivel nem próbáltam ki az összes létező márkát, mivel pénzem sincs rá.

2017. jan. 1. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen lehet mondani hogy jó vagy rossz sminkmárka. Attól hogy drágább neü feltétlen jobb. Mindenhol vannak olyanok amik nem silerülnek túl jól és olyanok amik nagyon jók. Például a catrice tégelyes korrektorát nagyon sokan szeretik és nem csak azért mert az olcsó... vagy a kedvenc szemhéjfestékem essence... és nálam pl sok tízezres alapozó vallott kudarcot :/ Természetesen fordítva is találunk példákat bőven. Szóval terméket érdemes nézni egyáltalán nem márkát :)
2017. jan. 1. 16:19
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:

Inkább olyan van, hogy egy márkának akad néhány vagy akár több gyengébb minőségű terméke. Pl. szerintem alapozóból az essence meg ezek elég gagyik, de a szemöldökceruzát meg a szájceruzáik, vagy az essence körömlakkok pl elég jók.

Nyilván az olcsók sokszor kevésbé tartósak, és alapozót lehet nem ezektől vennék, de szerintem a legtöbb sminkmárkának van pár kifejezetten jó terméke is.

2017. jan. 2. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Lovely, Catrice nem jött be.

Essence, Miss Sporty termékei között akadnak elég jók. Az Avonban szintèn.

Oriflame-mel nem sok tapasztalatom van.

NYC alapozót is vettem már, az egyik jó volt, a másik híg fo$ :D

Rossmann meg Dm saját márkás termékei között is vannak jók.

Maybelline-ből is fogtam ki jót, rosszat is.

2017. jan. 3. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:

A Catrice szerintem egy jó márka. Van az a tégelyes korrektora, az a Camouflage Cream. Az valami hihetetlen jó. Előtte Astorom volt, hát az lóf#sz a Catrice-hez képest, pedig háromszor annyiba került.

A Miss Sporty és a Lovely ilyen kiskamaszoknak, tinilányoknak való márkák, akiknek nem érzékeny a bőrük még és a szebpénzükből meg tudják venni.

Az Essence alapozói rosszak, de a rúzsok és a körömlakkok nekem beváltak, meg a sminkecsetek is.

Persze tényleg attól függ, hogy mihez képest.

Pl egy Lovely a Maxfactorhoz képest nem jó. A Maxfactor meg a MAC-hez vagy az Estée Lauderhez képest nem jó.

2017. jan. 6. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!